Shakira Is Back! Τι τρώει, τι γυμναστική κάνει και πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης…

Ο έρωτάς τους αποτέλεσμα της πιο κλασικής αγάπης ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και την diva του τραγουδιού. Η Shakira μπορεί να έχει μαγέψει πολλά ανδρικά βλέμματα, εδώ και έξι μήνες όμως έχει μάτια μόνο για τον Milan. Όχι δεν χώρισε από τον άσσο της Barcelona, Gerard Pique. Milan είναι το όνομα του αξιολάτρευτου γιου τους.

Πώς ένιωσε με το σώμα της αμέσως μετά τη γέννα; Τι είναι αυτό που τη βοήθησε να επιστρέψει στα… κιλά της; Γιατί η ίδια δεν είναι ακόμη 100% ευχαριστημένη με τη σιλουέτα της; Τι ρόλο έπαιξε ο χορός και σε αυτό το κομμάτι της ζωής της;

Συγκεντρώσαμε για εσένα όλες τις fit πληροφορίες της Κολομβιανής και πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Το σοκ της εικόνας μετά τη γέννα και η μητρότητα…
“Με χαρά μας σας ανακοινώνουμε τη γέννηση του Milan Piqué Mebarak που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στις 9.30 το βράδυ”! Mε αυτή την είδηση οι ανά τον κόσμο fan της Shakira πληροφορήθηκαν πως η αγαπημένη τους τραγουδίστρια έγινε μητέρα.

Είχε προηγηθεί η φωτογράφηση του ζεύγους με την Κολομβιανή να είναι έτοιμη να γεννήσει. Ένα ντοκουμέντο που μοιάζει απίστευτο σήμερα αν δει κανείς πόσο σύντομα επανήλθε στη σιλουέτα της.

“Είναι σοκαριστικό το θέαμα στον καθρεφτη αμέσως μετά τη γέννα” ανέφερε λίγο αργότερα η Shakira στην εκπομπή της Ellen Degeneres. “Με το σώμα σου να μοιάζει με σαρπέι (ράτσα σκύλου που το δέρμα του έχει πολλές

ζάρες) αναρρωτιέσαι θα μπορέσω να επανέλθω; Υπάρχει περίπτωση ο άντρας μου να με βλέπει και να με θέλει όπως μας ήθελε;” συμπλήρωνε.

Σήμερα η Shakira κρατάει στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της, έχει – σχεδόν όπως λέει – καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και αν και δεν είμαστε μάντεις, μπορεί άνετα να ισχυρισθεί πως ο Pique την θέλει ακριβώς όπως και πριν.

Η εμφάνισή μου είναι “αξιοπρεπής”!
Αυτή ήταν ακριβώς η δήλωσή της για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της να επιστρέψει στο φυσιολογικό της βάρος μετά τη γέννα. “Έχω ακόμη πολύ δρόμο. Μου μένουν 2-3 κιλά να χάσω” δήλωνε πριν από λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ABC.
Η Shakira παραδέχεται πως το να είσαι μητέρα είναι πιο δύσκολο από όσο φανταζόταν. Μάλιστα εξηγεί πως μεταξύ δουλειάς και μητρότητας δεν έχει πια κανένα χρόνο για γυμναστική.

Όμως… “Έχω μια καριέρα και αυτό ήταν το μόνο που μου προκαλούσε λίγο άγχος. Ήξερα πως θα έπρεπε να επιστρέψω στα κιλά μου για να βγω στο “The Voice” (talent show όπου έχει αναλάβει ρόλο κριτή) μόλις δύο μήνες μετά τη γέννα”!

Το πρόγραμμα γυμναστικής πριν και μετά την εγκυμοσύνη…
Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε διάσημη, εκτός από την ξεχωριστή φωνή της και για τις χορευτικές της ικανότητες. Ποιος δεν θυμάται τον μοναδικό τρόπο που κουνούσε τους γοφούς της στο “Hips Don’t Lie”;

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ο τρόπος της να διατηρηθεί σε φόρμα τόσο πριν όσο και μετά τη γέννα ήταν ο χορός. Και συγκεκριμένα η Zumba.

“Η Zumba ήταν τέλεια εμπειρία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έκανα μαθήματα σχεδόν μέχρι τη γέννα” ανέφερε στο περιοδικό US Weekly.

H personal trainer της Anna Kaiser δήλωσε στο E Online πως η Shakira έκανε γυμναστική τέσσερις φορές την εβδομάδα. “Το σώμα είναι εξαντλημένο μετά τη γέννα, έτσι βδομάδα με τη βδομάδα η εξάσκηση διέφερε” συμπληρώνει η γυμνάστρια.

Τι άλλη γυμναστική περιελάμβανε το πρόγραμμά της

Εκτός από το χορό που συνδυάζει καρδιαγγειακή άσκηση, με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ευλυγισίας, η Shakira έκανε ασκήσεις με βάρη. Το πρόγραμμά της ήταν έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην καταπονήσει τον οργανισμό της μετά την εγκυμοσύνη. Επιπλέον η Anna Kaiser εξηγεί πως είχε συμπεριλάβει και ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το βάρος του σώματος στο πρόγραμμα της τραγουδίστριας. “Ήταν πολύ σημαντικό να αυξήσουμε την ένταση σταδιακά και να μην πιέσουμε το σώμα από την αρχή” αναφέρει η personal trainer.

Απεταξάμην το skinny…
Η Shakira δεν ανήκει στις γυναίκες εκείνες που λατρεύουν την αδύνατη σιλουέττα. Μην ξεχνάς πως έγινε διάσημη για τους πληθωρικούς της γοφούς και τις καμπύλες που… έκαναν πιο εντυπωσιακή τη σκηνική της παρουσία. Η διατροφή της δεν περιελάμβανε λοιπόν κάτι δραστικό, ακολούθησε όμως ένα μενού αντίστοιχο με εκείνο που επιλέγει κάθε φορά που βρίσκεται σε περιοδεία ή θέλει να δείχνει στα καλύτερά της.

“Ο πατέρας μου λέει πως δεν υπάρχει τόποτα καλύτερο από λίγο κρατάκι στο κόκκαλο” εννοώντας φυσικά πως δεν τον ενοχλούν λίγα παραπάνω κιλά σε μια γυναίκα. “Του αρέσει η μαμά να είναι ελαφρά “τσουπωτή”. Έτσι η μητέρα μου δεν ήταν ποτέ αγχωμένη να χάσει κιλά και δεν τα έχασε ποτέ στην πραγματικότητα” αναφέρει η Shakira.

Kι αν για τη Shakira οι καμπύλες είναι υγεία, δεν μπορούσε να ακολοουθήσει στο έπακρο τη συμβουλή του μπαμπά της. “Δεν είχα κάν τους τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας όπως όλες οι μαμάδες του κόσμου” αναφέρει σε συνέντευξή της.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Ηοllywood Make
over
Olivia Wilde
Britney Spears

Gisele Irina Shayk
Rosie Huntington


And More