Όλη η οικογένεια του Ant1 στο μεγάλο party για την παρουσίαση του νέου του προγράμματος!

Ξεκίνησε και επίσημα η τηλεοπτική σεζόν για τον Ant1 με ένα μεγάλο party για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του σταθμού. Το ραντεβού ήταν στον επιβλητικό χώρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών και ήταν όλοι εκεί, όπως λέει και το νέο μότο του καναλιού!
Το TLIFE βρέθηκε στην εκδήλωση και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το “παρών”. Παρουσιαστές, συνεργάτες και στελέχη του σταθμού, τραγουδιστές, κριτές αλλά και ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις φετινές σειρές του Ant1 βρέθηκαν στο χώρο και απόλαυσαν το ξεχωριστό event.

Δούκισσα Νομικού, Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή, η Δούκισσα Νομικού, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά και όλη την ομάδα του “Πρωινού”, οι πρωταγωνιστές του “Μπρούσκο” και της “Εκδρομής”, τα Καρντάσιανς, ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη και πολλοί ακόμη έλαμψαν με την παρουσία τους.
Η παρουσίαση του προγράμματος ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό εφέ στο μόνιτορ εμφανίστηκαν όλοι οι καλεσμένοι της βραδιάς, τρεις από τους οποίους σηκώθηκαν έπιασαν τρία μεγάλα αστέρια σηματοδοτώντας την έναρξη και γεμίζοντας την οροφή με αστέρια, κάνοντας την να μοιάζει με νυχτερινό ουρανό.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκε το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού που αποτελεί ίσως την πληρέστερη τηλεοπτική πρόταση των τελευταίων ετών με εκπομπές που θα ξεχωρίσουν για την πρωτοτυπία και τις καινοτόμες ιδέες τους.

Νίκος Μουτσινάς, Γιάννης Λάτσιος, Κώστας Μαρτάκης, Δούκισσα Νομικού
Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αυτή την χρονιά το επιτυχημένο σήριαλ “Μπρούσκο”, ενώ προστέθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα η σειρά “Συμμαθητές” και το “Ρουά Ματ”.
Ακόμα οι τρεις νέες εβδομαδιαίες σειρές είναι οι: Εκδρομή, το Ταμάμ και οι Τρίχες που αναμένεται να ξεχωρίσουν, ενώ στον τομέα της ψυχαγωγίας, ο ΑΝΤ1 και πάλι πρωτοπορεί με τέσσερα μεγάλα λαμπερά show. Το πολύ επιτυχημένο Voice, το Dancing With The Stars, το Your Face Sounds Familiar, αλλά και τη νέα πρόταση ψυχαγωγίας το Splash, με celebrities που θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις καταδύσεις.
Δεν λείπουν βέβαια και οι εβδομαδιαίες εκπομπές των Ράδιο Αρβύλα, το Όλα αλλά και τα Καρντάσιανς που τη φετινή σεζόν θα μεταδίδονται ζωντανά τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά και το πρωινό ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Σάκης Ρουβάς, Κατερίνα Γκαγκάκη
Μετά την παρουσίαση του προγράμματος ακολούθησε μεγάλο coctail party, με το κέφι να παραμένει αμείωτο ως αργά το βράδυ.

Δες φωτογραφίες:

Σάκης Ρουβάς, Φαίη Σκορδά, Γιώργος Λιάγκας

Δούκισσα Νομικού, Γιάννης Λάτσιος

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή

Οι Συμμαθητές του Ant1

Όθωνας Μεταξάς, Λίνα Σακκά

Μαρία Μπεκατώρου, Θάνος Πετρέλης

Η παρέα του Πρωινού (Λίτσα Πατρέρα, Άρης Καβατζίκης, Εργιρώ Μπαρμπαρίγου, Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, Κώστας Δόξας)

Οι πρωταγωνιστές από το “Μπρούσκο” και το “Ρουά Ματ”

Εβελίνα Παπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Ελένη Βαΐτσου, Ανδρέας Γεωργίου

Οι πρωταγωνιστές του “Ρουά Ματ”!

Κατερίνα Στικούδη

Γκαλένα Βελίκοβα, Μαρία Μπεκατώρου, Σάκης Ρουβάς

Αλέξης Κωστάλας, Δούκισσα Νομικού, Γιάννης Λάτσιος

Ελισάβετ Σπανού

Οι πρωταγωνιστές του “Ρουά Ματ”!

Θεοχάρης Ιωαννίδης, Εβελίνα Παπούλια

Πηνελόπη ΠΛάκα

Δούκισσα Νομικού, Φαίη Σκορδά

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας

Μαρί Κυριακού

Δούκισσα Νομικού

Ιωσήφ Μαρινάκης, Κατερίνα Γκαγκάκη

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη

Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Μπεκατώρου, Σπύρος Σούλης

Read More

And More