“Gravity” και “12 Years a Slave” μοιράστηκαν το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα βραβεία Παραγωγών!

Τις ταινίες Gravity και 12 Years a Slave (12 Χρόνια Σκλάβος) επέλεξε χθες το Σωματείο Παραγωγών του Χόλιγουντ ως τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Είναι η πρώτη φορά, που η συγκεκριμένη διοργάνωση -προάγγελος των Oscars- δίνει το βραβείο σε 2 ταινίες.
Ενώ, την προηγούμενη μέρα το μεγάλο βραβείο του Σωματείου Κινηματογραφικών Ηθοποιών (Screen Actors Guild) απέσπασε η ταινία American Hustle (Oδηγός Διαπλοκής) στην ετήσια τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Χόλιγουντ.

Την απονομή του βραβείου έκανε ο Ben Affleck, που κέρδισε πέρσυ το Oscar Καλύτερης Ταινίας με το “Argo”. Στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο βρέθηκε ο Brad Pitt, μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας “12 χρόνια Σκλάβος” Steve McQueen και τους παραγωγούς Anthony Katagas και Jeremy Kleiner.
Ενώ, το βραβείο για λογαριασμό της ταινίας “Gravity” παρέλαβε ο παραγωγός David Heyman με τον παραγωγό και σκηνοθέτη Alfonso Cuaron.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως για μια ακόμη φορά στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης είδαμε πολλούς celebrities. Ανάμεσά τους ο Brad Pitt, o Leonardo Di Caprio, o Ben Affleck, η Claire Danes, Lupita Nyong’o και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Claire Danes

Leonardo DiCaprio

Lupita Nyong’o

Julia Louis Dreyfus

Morgan Freeman

Helen Mirren

Sarah Paulson

SAG Awards 2014: “Σάρωσαν” πάλι η Cate Blanchett και ο Matthew McConaughey!

Read More

And More