Υβ. Μπόσνιακ: Σχεδιάζει σειρά prêt a porter ρούχων! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ατελιέ της

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής μόδας και από τα πιο αγαπητά μοντέλα! Η Υβόννη Μπόσνιακ κέρδισε περισσότερο την προσοχή μας όταν βρέθηκε στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Διακριτική και αφοσιωμένη τόσο στη δουλειά της όσο και στον αγαπημένο της δεν σταματά να δοκιμάζει νέα πράγματα! Πάντα με γνώμονα τη θηλυκότητα και το προσωπικό της στιλ.

Αυτή τη φορά, η Υβόννη σχεδιάζει ρούχα για κάθε ώρα της ημέρας, που χαρακτηρίζονται από κομψότητα, απλές γραμμές και μονοχρωμίες. Body conscious δημιουργίες με εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, ενώ δίνεται έμφαση στις λεπτοδουλεμένες ραφές και τα κοψίματα.

Το TLIFE την “τσάκωσε” στο ατελιέ της την ώρα που σχεδιάζει κάποια από τα κομμάτια της συλλογής αλλά και να παρακολουθεί την διαδικασία της δημιουργίας τους στη συνέχεια!

Όταν μου έγινε η πρόταση να δημιουγήσω τη δική μου σειρά ρούχων, για την εταιρεία be you, χιλιάδες εικόνες άρχισαν να γυρνάνε στο μυαλό μου. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ακριβώς τι ήθελα”,αναφέρει το πανέμορφο μοντέλο.

Και συνεχίζει:” Όταν τελικά βρέθηκα στο ατελιέ με όλους αυτούς τους δημιουργικούς ανθρώπους, κατάλαβα ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου και να συνεργάζεσαι με τη σωστή ομάδα.”

Ελπίζω οι γυναίκες που θα φορέσουν αυτά τα ρούχα να νιώσουν το ίδιο μοναδικές και ξεχωριστές, όπως ένιωθα κ εγώ τη στιγμή που τα σχεδίαζα… ίσως την πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μου”, υποστηρίζει η Υβόννη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις αρχές του 2007, και δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας γυναικείων ενδυμάτων. Με τη συλλογή BE YOU by Yvonne παρουσιάζει μια διαφορετική πρόταση στην ελληνική αγορά από 40 μοναδικά σχέδια, σε casual chic ύφος, από αρχές Δεκέμβρη στα καταστήματα. Τα ρούχα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας έτσι να διατηρήσουν τις προσιτές τιμές τους.

Ειδική σειρά με exclusiνe fashion accesssories, ενισχύει το Corporate Social Responsibility της εταιρείας, έσοδα των οποίων θα δοθούν στη στήριξη της μη-κερδοσκοπικής εταρείας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Read More

And More