Διάσημες μαμάδες με τις κόρες τους στο θέατρο! Φωτογραφίες

Το θέατρο είναι μία αγαπημένη έξοδος για τις μαμάδες της εγχώριας showbiz και τα παιδιά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να τα συνοδεύουν σε επιτυχημένα έργα. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τις αγαπημένες σου celebrities με τις κόρες τους στο Badminton όπου παρακολούθησαν το διάσημο μιούζικαλ Cats. Κάποιες από αυτές τις κοινές εμφανίσεις δεν τις βλέπουμε συχνά.

Την πρεμιέρα της δημιουργίας του κορυφαίου συνθέτη Andrew Lloyd Weber παρακολούθησαν ανάμεσα σε άλλους η Άντζελα Γκερέκου με την 12χρονη Μαρία Βοσκοπούλου. Άνετες και ευδιάθετες πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Σε μία από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όπου δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το πόσο πολύ η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της, Τόλη Βοσκόπουλο.

Η Βάνα Μπάρμπα συνόδευσε την 11χρονη κόρη της Φαίδρα στην φαντασμαγορική παραγωγή το βράδυ της Τετάρτης. Οι δυο τους κάνουν πολύ παρέα και τις βλέπουμε πολύ συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις. Παρόλο που η κόρη της ηθοποιού είναι μικρή, η άποψή της έχει μεγάλη βαρύτητα για την μαμά της. Άλλωστε η Βάνα της έχει τρελή αδυναμία!

Κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο αλλά παρόλα αυτά δεν τις βλέπουμε συχνά μαζί σε τέτοιες εκδηλώσεις. Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η Χριστίνα Κουλουμπή ήταν ανάμεσα στους θεατές του μιούζικαλ.

Η Ηρώ Μανέ συνόδευσε στο θέατρο την 17χρονη και κούκλα κόρη της, Φαίδρα. Η ηθοποιός έχει τρελή αδυναμία στην μικρή της. “Η επικοινωνία μου μαζί της είναι σε βάθος και ελπίζω κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Μου μιλάει για δικά της πράγματα, για τις ανησυχίες της, αλλά δεν έχουμε φιλική σχέση, γιατί δεν πιστεύω σε αυτού του είδους τη σχέση”, δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Read More

And More