Λαχτάρα για τον Daniel Craig – Τραυματίστηκε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Δύσκολες ώρες πέρασε ο James Bond -κατά κόσμον Daniel Craig– μετά τον τραυματισμό του στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Ο γνωστός ηθοποιός που ενσαρκώνει για μια ακόμη φορά τον πράκτορα 007 χτύπησε το πόδι του την ώρα της δράσης.
Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας “Spectre”, το sequel του “Skyfall” που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τον Νοέμβρη. Μάλιστα, το πρόγραμμα των γυρισμάτων είναι πολύ αυστηρό και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που “θορυβήθηκε” μέχρι και η παραγωγή της ταινίας μετά το ατύχημα του Craig.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο γνωστός ηθοποιός γύρισε το γόνατό του την ώρα που βρισκόταν στα Pinewood Studios και αναγκάστηκε να μείνει για λίγο εκτός.
Την ίδια στιγμή, άνθρωπος που βρισκόταν εκεί αποκάλυψε στην Sun: “ Τα αφεντικά του Bond πανικοβλήθηκαν. Οι ημερομηνίες των γυρισμάτων είναι προκαθορισμένες και δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις”. Έτσι, μετά από λίγες μέρες ξεκούρασης, ο Daniel Craig θα επιστρέψει, το πιο πιθανό, μέσα στο Σαββατοκύριακο στη θέση του.

Read More

And More