Δούκισσα Νομικού στη Μία: ”Οι φίλοι μου είναι άνθρωποι εκτός χώρου αλλά από το χώρο έχω δημιουργήσει κάποιες στενές φιλίες”

Ο μεγάλος τελικός του Dancing with the stars έφτασε και η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να μας εντυπωσιάσει και αυτή την Κυριακή. Η όμορφη οικοδέσποινα του χορευτικού show μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Μία για τα συναισθήματά της και την εμπειρία της από τη δεύτερη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης.

“Φέτος ένιωθα ακόμα πιο ωραία στο Dancing, το έζησα”, εξηγεί η μοναδική Δούκισσα στην Κατερίνα Σουλιώτη. “Στον τελικό θα δείτε κάτι ωραίο ενδυματολογικά, σχεδόν όλα όσα έχουμε φορέσει είναι από Έλληνες σχεδιαστές”, εκμυστηρεύτηκε για το look της.

Η Δούκισσα αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή στο “Όλα μπιπ”, ενώ μίλησε και για την οικογένειά της που είναι πάντα δίπλα της σε όλα και τη στηρίζουν.

Τέλος, μίλησε για τις φιλίες της μέσα αλλά και έξω από το χώρο της showbiz. ”Οι φίλοι μου είναι άνθρωποι εκτός χώρου αλλά από το χώρο έχω δημιουργήσει κάποιες στενές φιλίες”,υποστήριξε.

Read More

And More