Όλα τα νεότερα για το μακελειό στο Ρέντη. Που οδηγούν οι έρευνες

“Καθαρά” φαίνεται οτι είναι από τις πρώτες εργαστηριακές έρευνες τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο μακελειό του Ρέντη. Οι κάλυκες που εξετάστηκαν πρώτοι στα εγκληματολογικά εργαστήρια “δείχνουν” οτι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες

Τι σχέση όμως μπορεί να έχει η χθεσινή δολοφονική ενέδρα εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με μια ληστεία μετά φόνου στα Άνω Λιόσια, αλλά και μια σειρά από διαρρήξεις και μαζικές κλοπές αυτοκινήτων από διάφορες αντιπροσωπίες;

Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι μπορεί να συνδέονται άμεσα. Μπορεί οι αδίστακτοι δολοφόνοι του περιπτερά στα Άνω Λιόσια και οι χθεσινοί δολοφόνοι των νεαρών αστυνομικών να είναι οι ίδιοι

Τα παληκάρια που έπεσαν στο καθήκον

Δυο νεαροί αστυνομικοί άφησαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος χθες το απόγευμα στου Ρέντη. Ο Γιάννης Ευαγγελινέλης και ο Γιώργος Σκυλογιάννης υπηρετούσαν στο σώμα από το 2008 και το 2009, μόλις δυο χρόνια ο πιο έμπειρος

Μάχη δίνουν στο νοσοκομείο οι άλλοι δύο τραυματίες- Άφαντοι οι αδίστακτοι δολοφόνοι, ζήτημα τιμής για την αστυνομία η σύλληψή τους- Τραγικά λάθη στην επιχείρηση που άφησαν ακάλυπτους τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες λήστεψαν περίπτερο στο Μενίδι. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του.

Οι δυο άτυχοι αστυνομικοί

Το χρονικό του μακελειού

Λίγο πριν από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή του Ρέντη, στον παράδρομο του
Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς. Όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν το ύποπτο όχημα, οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και πιστόλι.

Τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 23χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, κατέληξε. Λίγη ώρα αργότερα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός ηλικίας 22 ετών, καθώς είχε σφηνωθεί μία σφαίρα στον εγκέφαλό του και ήταν σχεδόν αδύνατον να γίνει κάτι για να σωθεί.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, ο Χρήστος Ρέσσος, διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, δήλωσε ότι ο άτυχος αστυνομικός έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και μια σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο. Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι πιθανότητες να επιζήσει είναι πολύ μικρές, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Οι σφαίρες διαπέρασαν τα κράνη των αστυνομικών, έγινε γνωστό από τον κ. Ρέσσο. Οι άλλοι δυο αστυνομικοί φέρουν τραύματα στην κοιλιά και τα πόδια, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο των δραστών απομακρύνθηκε. Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Συνεχής ενημέρωση στο NewsIt

Read More

And More