Ο γάμος της εγγονής του Τσιτσάνη με γνωστό εφοπλιστή

Ο γνωστός εφοπλιστής και η εγγονή του μεγάλου λαϊκού συνθέτη, Βασίλη Τσιτσάνη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο γκολφ της Γλυφάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life.

Η Ζωή Τσιτσάνη και ο Γιώργος Τσαβλίρης, ύστερα από πολλά χρόνια συμβίωσης έκαναν το μεγάλο βήμα και δίπλα τους την ημέρα της τέλεσης του μυστηρίου ήταν περίπου 50 καλεσμένοι.

Ο γάμος τελέστηκε με κουμπάρο τον Λου Κολλάκη, γόνο μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας με καταγωγή από τις Οινούσσες, στου οποίου, μάλιστα, το σπίτι πραγματοποιήθηκε η δεξίωση που ακολούθησε.

Λίγες ημέρες επίσης, πριν τον γάμο, και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη, η γνωστή στους κοσμικούς κύκλους, Ντέλλα Ρούνικ, επιστήθια φίλη της νύφης, παρέθεσε προγαμήλια δεξίωση προς τιμήν των μελλόνυμφων στο σπίτι της στη Ρηγίλλης.

Μια δεξίωση, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκανε πράξη το μότο της ζωής του εφοπλιστή, ο οποίος θεβρεί προσόν της ζωής του την απλότητα.

Εκεί λοιπόν, οι 15 μόλις καλεσμένοι -κυρίως φίλοι του ζευγαριού από το Λονδίνο- έγιναν μάρτυρες μιας πολύ τρυφερής στιγμής και συγκεκριμένη της αλλαγής των προγαμιαίων όρκων μεταξύ των δύο.

Ύστερα, ο Θόδωρος Ρουμπάνης πήρε την κιθάρα του και το γλέντι ξεκίνησε.

Άλλωστε ο Γιώργος Τσαβλίρης είναι λάτρης των ρεμπέτικων και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν: ”Αγάπησα αυτή τη μουσική προτού γνωρίσω τη Ζωή. Σήμερα αντιμετωπίζω το όλο θέμα ως καρμικό.”

Read More

And More