ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HUG: οι νικητές!

Είναι στην Καρνεάδου στο Κολωνάκι και είναι η πιο γευστική αγκαλιά της πόλης. Ο σεφ Δημήτρης Χωματάς σε περιμένει για να αποπλανήσει τον ουρανίσκο σου με τις μαγειρικές του σε ένα όμορφο περιβάλλον που σε χαλαρώνει και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Το TLIFE σε συνεργασία με το Hug δίνει την ευκαιρία λοιπόν σε δύο τυχερές να κερδίσουν ένα γεύμα της επιλογής τους. Και φυσικά δεν θα σε αφήσουμε να πας μόνη σου. Μπορείς να πάρεις και τον αγαπημένο σου, το φίλο σου, την κολλητή σου ή όποιον άλλον εσύ θέλεις. Το γεύμα είναι για δύο!

Οι τυχερές νικήτριες είναι: ΒΙΛΛΥ ΜΑΚΡΗ και ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΗ

/

/

Ω ναι! Τα πιάτα του στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Θα περάσεις όμορφα, να είσαι σίγουρη. Και θα ξαναπάς. Να είσαι επίσης σίγουρη.
Κι αν δεν είσαι μία από τις δύο τυχερές σου έχω κι άλλη μια εναλλακτική…

AFTER SHOPPING LUNCH… Yeaaaaah!
Ξέρεις αυτή η πείνα που σε πιάνει όταν έχεις βολτάρει σε όλες τις βιτρίνες του Κολωνακίου; Χριστούγεννα είναι, όλο και κάτι θα ψωνίσεις, όλο και με μια φίλη θα κυκλοφορήσεις στο κέντρο της πόλης και μετά θα σου ανοίξει η όρεξη. Been there, done that!

Το Hug λοιπόν, ειδικά για τις hug…ry shoppers έχει ετοιμάσει ένα special menu… Ένα “after shopping lunch” που κοστίζει μόλις 13 ευρώ το άτομο και είσαι ελεύθερη να επιλέξεις από το μενού του εστιατορίου. Τέλειο;
Ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του εορταστικού ωραρίου (μέχρι 31/12).

See you there girl! 😉

Info
Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι, Εμπορικό Κέντρο ΛΑΙΜΟΣ, τηλ.: 210 7248916

Read More

And More