Μαίρη Συνατσάκη: Οι φήμες για τη σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και οι δηλώσεις του Μύρωνα Στρατή!

“Αν τα είχαμε με τον Δημήτρη (σ.σ. Ουγγαρέζο) θα το ξέρατε”, αποκαλύπτει η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, δίνοντας τέλος στις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον παρουσιαστή και φίλο της.
Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η Μαίρη αποκαλύπτει πως δεν είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, αν και είχε τα φλερτ της, και επισημαίνει πως με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο την συνδέει μια όμορφη φιλία. Εξάλλου “ο Δημήτρης είναι μια κατηγορία από μόνος του”, όπως δηλώνει.

Ενώ στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ένα χρόνο μετά το χωρισμό με τον Μύρωνα Στρατή, μετά από 4,5 χρόνια σχέσης αποκαλύπτει: “Δεν έχω αισθανθεί ποτέ αυτή την ετοιμότητα. Προσπαθώ να σκεφτώ πότε βγήκα έξω τελευταία φορά και δεν θυμάμαι. Εδώ και ένα χρόνο με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Μόνο αν αισθανθώ ένα πολύ έντονο συναίσθημα, θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Περιμένω μια ισχυρή δόνηση για να μου προκύψει κάτι. Δεν είμαι τόσο ανοιχτή για πιο απλά πράγματα, που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι λιγότερο των προσδοκιών μου… Αν δεν υπάρχει σπίθα, δεν δίνω συνέχεια”.

Πώς είναι όμως σήμερα η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της; “Όταν έχεις μοιραστεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου με έναν άνθρωπο, αυτό δεν χάνεται. Με τον Μύρωνα, είμαστε καλά. Όχι κολλητοί, αλλά επικοινωνούμε μια χαρά”, είπε.
Τελικά, τους έκανε καλό το γεγονός πως ήταν και οι δυο αναγνωρίσιμα πρόσωπα; “Προσωπικά, με βοήθησε διότι εκείνος κατανοούσε τα προγράμματά μου, τις συνθήκες και τις αγωνίες της δουλειάς. Τα media μας φέρθηκαν καλά”. Αμέσως έρχεται στο μυαλό μου ένα απόσπασμα της εκπομπής Το Πρωινό, τον περασμένο Οκτώβριο, με τον τραγουδιστή να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους έξω από μια επίδειξη μόδας, ιδιαίτερα άνετος λέγοντας “Έχει περάσει καιρός από αυτόν τον χωρισμό”. Εκείνη παρακολουθούσε το βίντεο από το πλατό, αμήχανη και μάλλον στεναχωρημένη. “Την πρώτη φορά που τον είδα να κάνει δηλώσεις περί χωρισμού, είχα ένα μάγκωμα. Όταν έγινε γνωστή η σχέση μας, κάτσαμε κάτω, το συζητήσαμε και είπαμε μέχρι που θα βάζουμε όρια όσον αφορά τις συνεντεύξεις μας στα MME. Όταν ξέρεις πως θα μιλήσει ο άνθρωπός σου στο μικρόφωνο και ξαφνικά, μετά από ένα χωρισμό, δεν γνωρίζεις τι θα πει και τι όχι, όλο αυτό είναι περίεργο”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More