Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να διαλέξουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Μύρωνας Στρατής. Το ζευγάρι έδωσε τέλος στην σχέση του ύστερα από 4 ολόκληρα χρόνια. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής δεν μένουν πια μαζί στο ίδιο σπίτι. To TLIFE επικοινώνησε με την Μαίρη και μας επιβεβαίωσε το γεγονός αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Παρόλο που το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα περίπου, η είδηση άργησε να γίνει γνωστή καθώς είναι και οι δύο χαμηλών τόνων και δεν θέλησαν να δώσουν τροφή για σχόλια. Άνθρωποι από το περιβάλλον τους κάνουν λόγο για έναν ήρεμο χωρισμό που όμως έφερε μεγάλη στεναχώρια σε όλους.

Όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις τότε. Οπότε ξεκίνησε ως μια απλή, φιλική γνωριμία. Αυτό που μου έκανε εντύπωση επάνω του, είναι ότι μια μέρα γύρισα και είπα στις κολλητές μου “ρε σεις, ο Μύρωνας είναι μια χαρά παιδί! Πολύ cool άτομο, δεν είναι ψωνάκι…”. Αυτό με κέντρισε αμέσως. Μπορεί να είναι ο σύντροφός μου, αλλά είναι και φίλος μου. Δηλαδή, εκτός από ζευγάρι με τον Μύρωνα, είμαστε και φίλοι“, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή τςη στο κυπριακό Down Town η παρουσιάστρια του Madwalk. Πράγμα που δείχνει την μεγάλη αγάπη αλλά και εκτίμηση που νιώθει ο ένας για τον άλλον.

Με τη Μαίρη ζούμε μαζί τρία χρόνια περίπου. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοίκησα και ήρθε πολύ εύκολα. Δεν ζορίστηκα καθόλου. Το σημαντικότερο πράγμα στη συγκατοίκηση πιστεύω πως είναι να δίνεις στον άλλο τον χώρο του. Δεν χρειάζεται να είναι συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον. Ο καθένας θέλει τον χώρο του“, είχε πει από την δική του μεριά σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Μύρωνας.

Εκτός από τους στενούς τους φίλους όμως κανείς άλλος δεν γνώριζε την απόφασή τους. Δεν είχαν καμία όμως και καμία πρόθεση να το κρύψουν αφού έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που θα γινόταν γνωστό.

Ο Μύρωνας εμφανίστηκε μόνος του στην πρόσφατη παρουσίαση του νέου δίσκου των Onirama ενώ η Μαίρη έγραψε στο blog της ανάμεσα σε άλλα: “…Είναι λίγος καιρός τώρα, που απολαμβάνω την ηρεμία περισσότερο από τα συνηθισμένα…”

Read More

And More