Δ. Νομικού: “Νιώθω ακόμα μουδιασμένη και ανέτοιμη για μια νέα σχέση!”

Για ό,τι καινούργιο έφερε η παρουσία της στο DWTS4, τον έρωτά, το χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη και την απιστία μίλησε η Δούκισσα Νομικού.
Η οικοδέσποινα του διάσημου show χορού φωτογραφίζεται με γιορτινή διάθεση και μιλά “Hello!” για όλους και για όλα.
“Δεν θέλω να μου φέρει τίποτα καινούριο το 2014. Θα ήθελα μόνο να μην μου πάρει όσα και όσους έχω τώρα δίπλα μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα.

/

Για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά δήλωσε: “Το να ερωτευτώ είναι το τελευταίο πράγμα που έχω στο μυαλό μου αυτήν την περίοδο. Νιώθω ακόμα κάπως μουδιασμένη και ανέτοιμη για μια νέα σχέση” και συμπλήρωσε: “Δεν είχαν καμιά δόση αλήθειας όσα γράφτηκαν για την προσωπική μου ζωή, κάνοντας λόγο ότι βρίσκομαι ήδη σε νέα σχέση”.
Πώς αντιμετωπίζει όμως η γνωστή παρουσιάστρια το θέμα της απιστίας;
“Νιώθω τυχερή γιατί μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, ή τουλάχιστον δεν το έχω μάθει. Είμαι αρκετά κτητική στη σχέση μου, συνεπώς δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγχωρήσω την απιστία”.

/

Τέλος, για την παρουσίαση του Dancing, εξομολογήθηκε: “Δεν ξέρω αν έχω προσφέρει κάτι καινούργιο στο DWTS, σίγουρα έχω δώσει ένα κομμάτι του εαυτού μου. Είναι αρκετά νωρίς για να κάνουμε τον απολογισμό”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More