Νέος έρωτας για την Έλενα Παπαβασιλείου!

Ιδιαίτερα ανανεωμένη και ερωτευμένη φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό η Έλενα Παπαβασιλείου. Η σέξυ παρουσιάστρια του Alpha που μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο “Πρώτο Θέμα” οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δυο μήνες μέσω κοινής παρέας και από την πρώτη στιγμή υπήρξε καλή χημεία ανάμεσά τους. Γρήγορα, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν και από τότε είναι αχώριστοι.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της Έλενας αποκάλυψαν πως η παρουσιάστρια ήταν επιφυλακτική στην αρχή, αφού δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το χωρισμό της με τον επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν. Γι’ αυτό βγαίνουν σε ήσυχα μέρη με φίλους ή μόνοι και τους αρέσει να περνούν πολλές ώρες στο σπίτι. Το Πάσχα έκαναν και το πρώτο τους ρομαντικό ταξιδάκι σε νησί των Κυκλάδων.
“Σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει πολλά για τη σχέση τους. Είναι μαζί δυο μήνες, αλλά αποφεύγουν κοινές εμφανίσεις”, αναφέρει κοντινό τους πρόσωπο. Η μοναδική φορά που τους είδαμε μαζί ήταν πριν λίγο καιρό στο “Διογένης Studio” που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος.

Read More

And More