Σάκης Ρουβάς: “Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας”!

O Σάκης Ρουβάς μίλησε στο People για τα νέα σχέδια του το χειμώνα, το μυστικό που τον κρατά στο προσκήνιο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την Κάτια Ζυγούλη.

Το φαινόμενο Ρουβάς είναι αυτό που λένε “κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια”! Ο ίδιος με αφορμή την δεύτερη προσπάθειά του στο θέατρο, όπου θα υποδύεται τον Ηρακλή, αναφέρει πως δεν τον ενοχλεί καθόλου η κριτική. “Μου αρέσει να καταρρίπτω όλα τα προγνωστικά. Από το φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, όπου με πρωτοείδε ο κόσμος, μέχρι και πέρσι που έκανα τις Βάκχες, υπήρχαν –και υπάρχουν– φωνές που αντιτίθενται στον Σάκη Ρουβά, ό,τι και να σημαίνει αυτό στο μυαλό τους, και θέλουν να με αμφισβητήσουν. Όμως αυτό εμένα μου αρέσει. Μεγαλώνει την πρόκληση. Όσο υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που με βλέπουν με σκωπτική διάθεση, με ερωτηματικά στο μυαλό τους, δημιουργείται όλο και περισσότερο νέο έδαφος για μένα να το καλύψω. Και αυτό μ’ αρέσει”

Εξηγεί πως μπορεί να τον στενοχωρεί η άσχημη κριτική όμως την κατανοεί. “Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Και το κατανοώ. Πάντα το καταλάβαινα. Όχι ότι δεν στενοχωριόμουν, ότι δεν με πείραζε, κυρίως τα πρώτα χρόνια, αλλά έχω μάθει στα δύσκολα από μικρό παιδί. Το ότι δεν μεγάλωσα εύκολα μπορεί τελικά να μου έκανε καλό. Με έκανε πιο δυνατό”.

Όμως ο Σάκης είναι πάντα αισιόδοξος και προσπαθεί συνέχεια για το καλύτερο. “Η καθημερινότητά μας αποτελείται από μικρούς άθλους, καθώς ακόμα και ο ψυχισμός μας διαφέρει από μέρα σε μέρα. Μπορεί μια μέρα να σηκωθούμε από το κρεβάτι και να τα βλέπουμε όλα βουνό” Και αυτό ισχύει και για τον ίδιο κάποιες φορές. “Βεβαίως και κάποιες μέρες όλα μου φαίνονται βουνό και δύσκολα, αλλά είναι απόφαση το να βγεις έξω από αυτό και να καταφέρεις να το ξεπεράσεις» εξηγεί.

Τελικά, θα το πάρει το κορίτσι; Ο Σάκης εξηγεί πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κάθε χρόνο κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια Ζυγούλη, “Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο τής κάνω πρόταση γάμου. Είχαμε πει, όμως, να αφήσουμε και κάτι για μετά. Θα ήταν πολύ ωραίο τα παιδιά μας να είναι παρανυφάκια στο γάμο μας και να είναι σε ηλικία που θα μπορούν να βιώσουν τη στιγμή”. Αφήνει όμως να εννοηθεί πως το θέμα γάμος έχει πλέον δρομολογηθεί.

Για τη σχέση του με την Κάτια ο Έλληνας τραγουδιστής αναφέρει πως χαίρεται για την ισορροπία και την αλληλοστήριξη που δίνει ο ένας στον άλλο. “Αυτό είναι και το νόημα μιας ουσιαστικής σχέσης. Τα έχουμε τακτοποιήσει αυτά. Έχουμε βρει την ισορροπία μας”. Ο Σάκης είναι πλέον μπαμπάς τριών παιδιών και σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του. Αν αυτό επηρεάζει την ιδιαίτερη σχέση του με τις ρουβίτσες; “Νομίζω πως θα πάρεις την απάντηση αν έρθεις στις 11 Οκτωβρίου στη συναυλία” αναφέρει με χαμόγελο.

Read More

And More