Α. Σρόιτερ: Η κρητικιά που μπήκε στη ζωή του – Όλες οι λεπτομέρειες της γνωριμίας τους στο TLIFE

Ο Αντώνης Σρόιτερ μετά από τον χωρισμό του και τον γρήγορο γάμο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη, μπήκε και πάλι στο club των περιζήτων εργένηδων. Κι αυτό φαίνεται από την ευκολία που έχει ώστε να γοητεύει όμορφες παρουσίες.

Πριν μερικούς μήνες είχαμε μάθει για τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού αλλά δεν ήταν κάτι που είχε μεγάλη διάρκεια… Αφού χώρισε και με την τραγουδίστρια ο άνκορμαν δεν έχασε το κέφι του και συνέχισε τις εξόδους του με τους φίλους του.

Σε μία από αυτές λοιπόν και συγκεκριμένα στις 23/01 γνώρισε και την κρητικιά που έχει μπει στη ζωή του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Εκείνη την ημέρα το TLIFE απαθανάτισε τη γνωριμία του ζευγαριού. Ο δημοσιογράφος διασκέδαζε με τους φίλους του και στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν η εν λόγω όμορφη κρητικιά, Ιωάννα, μαζί με τη δική της παρέα. Όταν το κέφι άναψε στο γνωστό κρητικό εστιατόριο της Κηφισιάς, στο οποίο είναι θαμώνας ο Αντώνης, τα τραπέζια τους ενώθηκαν κι έτσι γνωρίστηκαν.

Δεξιά είναι η Ιωάννα και κάθεται στο τραπέζι της πριν γνωριστεί με τον Αντώνη.

Λίγη ώρα αργότερα κι αφού γνωρίστηκαν, δεν σταμάτησαν να μιλάνε κι αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνων

Το επόμενο Σαββατοκύριακο διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο “Ναίτ”, ενώ το προηγούμενο Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βγήκαν οι δυο τους στο Salon De Bricolage και δεν άφησε ο ένας τον άλλον από τα μάτια του.

Η μελαχρινή κοπέλα, που ονομάζεται Ιωάννα Μπούκη, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης και εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών. Πρόκειται για ένα πρόσχαρο και κοινωνικό κορίτσι, με μεγάλο φιλικό κύκλο στην πρωτεύουσα, την οποία επισκέπτεται και πολύ συχνά λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Read More

And More