William – Kate: Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 7 νονών και των καλεσμένων της βάφτισης!

Με επτά νονούς και πολύ κοντινά τους πρόσωπα για καλεσμένους θα γίνει η βάφτιση του πρίγκιπα Γεωργίου, του πρωτότοκου γιου της Kate και του William, στο Βασιλικό Παρεκκλήσι στο παλάτι του St James.

Πριν λίγη ώρα το παλάτι ανακοίνωσε τη λίστα με τους καλεσμένους, αλλά και τους 7 (και όχι 6 όπως είχαν γράψει τα ξένα ΜΜΕ) νονούς του μικρού πρίγκιπα, ενώ οι ετοιμασίες συνεχίζονται κανονικά για τα βασιλικά βαφτίσια.
Οι νονοί με τους συζύγους τους που θα είναι στην βάφτιση είναι οι εξής: o συμφοιτητής του ζευγαριού Oliver Baker, η καλή φίλη της Kate, Emilia Jardine – Paterson, o Earl Grosvenor, o Jamie Lowther – Pinkerton, η Julia Samuel, ο William van Cutsem and η ξαδέλφη του William, Zara Tindall.


(Οι νονοί του μικρού πρίγκιπα από την daily mail)

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους θα είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο πατέρας του William, πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα και τον πρίγκιπα Χάρι, οι γονείς της Kate μαζί με την Pippa Middleton και μερικοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.
Κατά τη διάρκεια της βάφτισης ο πρίγκιπας Γεώργιος θα φορά το λευκό επίσημο ένδυμα που σχεδίασε η Angela Kelly, ενώ μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει tea party στο Clarence House, όπου θα σερβίρουν στους καλεσμένους το εορταστικό κέικ. Πρόκειται για το κομμάτι τούρτας που κατέψυξε το ζευγάρι από το γαμήλιο κέικ για να μοιραστεί στη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού.

Το μυστήριο θα διαρκέσει 45 λεπτά, θα γίνει στις 3 το μεσημέρι (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) και θα τελεστεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Cantebury Αιδεσιμότατο Justin Welby.

Read More

And More