Τα 5 καλύτερα μακιγιάζ για το καλοκαίρι!

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση: πρέπει να δείχνεις λαμπερή αλλά σχεδόν φυσική. Τα βράδια πρέπει να είσαι μακιγιαρισμένη αλλά όχι υπερβολικά. Πώς όμως θα τα πετύχεις όλα αυτά τα “πρέπει”; Συγκεντρώσαμε τα top 5 looks που είδαμε στις διάσημες για να κλέψεις ιδέες.
P.S: τύπωσε αυτή τη σελίδα και βαλ’ τη στη βαλίτσα των διακοπών σου. Κάθε βράδυ θα είσαι κούκλα (και άλλη!).

Heidi Klum



Σου ταιριάζει αν:
Έχεις μεσαίας απόχρωσης επιδερμίδα.
Μας αρέσει γιατί: Το glossy ροζ κραγιόν δίνει λάμψη στο πρόσωπο ενώ η έντονη βλεφαρίδα τονίζει το βλέμμα. Plus: δεν έχει υπερβολές όπως έντονο ρουζ ή make up άρα δεν κινδυνεύει να αλλοιωθεί από τις υψηλές θερμοκρασίες. Το κάνεις σε ελάχιστο χρόνο!
Last chance tip: Η επιδερμίδα σε αυτό το look παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Πριν το επιλέξεις φρόντισε να έχεις καθαρίσει το πρόσωπό σου σε βάθος και να απλώσεις ενυδατική. Την προηγούμενη μέρα καλό θα είναι να έχει προηγηθεί ένα scrub.

Camilla Belle

Σου ταιριάζει αν: Έχεις σταρένια επιδερμίδα ή είσαι μελαχρινή.
Μας αρέσει γιατί: Το φούξια κραγιόν είναι όσο έντονο και sexy πρέπει! Επίσης, τα τονισμένα φρύδια δίνουν έμφαση στο βλέμμα ενώ πρόκειται για το μεγαλύτερο hit του επερχόμενου χειμώνα που θα λατρέψουν οι ενημερωμένες beauty- setters!
Last chance tip: Αν τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα άπλωσε λίγο ελαιόλαδο και τρίψε με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Το κραγιόν θα απλωθεί πολύ πιο ομοιόμορφα.

Τάμτα

Σου ταιριάζει αν: Έχεις κόκκινα μαλλιά και ανοιχτή επιδερμίδα.
Μας αρέσει γιατί: Οι διακριτικές λάμψεις στα ζυγωματικά κάνουν το πρόσωπο να δείχνει ξεκούραστο ακόμη και μετά από ελάχιστες ώρες ύπνου, ενώ το ψυχρό κόκκινο κραγιόν ταιριάζει απόλυτα με την κατάλευκη επιδερμίδα.
Last chance tip: Κι όμως! Ένα τόσο εντυπωσιακό μακιγιάζ ταιριάζει τέλεια με ένα χαλαρό μαλλί.Πολύ πριν η Τάμτα επιλέξει την πλεξίδα ψαροκόκαλο στην είχαμε δείξει εδώ. Κάνε κλικ και δες πώς θα το αντιγράψεις!

Cate Blanchett

Σου ταιριάζει αν: Έχεις ανοιχτή επιδερμίδα και είσαι ξανθιά.
Μας αρέσει γιατί: Αν δεν ανήκεις στις τυχερές που μαυρίζουν με την πρώτη… βουτιά με αυτό το μακιγιάζ μπορείς να κλέψεις τα βλέμματα ακόμη και από εκείνες που μοιάζουν με τροπικές καλλονές!
Last chance tip: Αν δεν έχεις στο νεσεσέρ σου μια ασημένια σκιά, πειραματίσου με μια ιριδίζουσα λευκή ή ανάμειξε μια μαύρη σκιά με λευκή και θα έχεις πολύ κοντινό αποτέλεσμα στην εικόνα αυτή.

Δέσποινα Βανδή



Σου ταιριάζει αν:
Έχεις μεσαία ή σκούρα επιδερμίδα και καστανά μαλλιά.
Μας αρέσει γιατί: Το ανοιχτό ροζ κραγιόν σε ματ υφή συνδυάζεται υπέροχα με την καφέ σκιά και τις τονισμένες βλεφαρίδες. Πρόκειται για την καλοκαιρινή εκδοχή του smokey η οποία μας αρέσει πολύ!
Last chance tip: Θέλεις να μάθεις πώς περιποιείται πραγματικά η Δέσποινα Βανδή τον εαυτό της; Κάνε κλικ εδώ και δες την συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE!

Read More

And More