Ποια είναι τα λάθη που επαναλαμβάνουν οι άντρες στο σεξ;

Mea culpa* με αντρική υπογραφή
Υπάρχουν λάθη για τα οποία απαιτείται συγγνώμη. Υπάρχουν λάθη όμως που αρκεί απλά μία… διόρθωση.

Για να είμαστε ειλικρινείς, αν ακούσεις τον σύντροφό σου να σου ζητά συγγνώμη για μια λάθος “τοποθέτηση” ή μια τάχιστη “απελευθέρωση” κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διαδικασίας, το πιθανότερο είναι ότι θα ξεσπάσεις σε γέλια. Ωστόσο, οφείλεις να το παραδεχτείς: κάποια “πραγματάκια” τα κάνει λάθος όταν συνευρίσκεστε. Το λιγότερο, να νιώσεις αμηχανία. Το περισσότερο, να μην νιώσεις ικανοποίηση (και αυτό μάλλον είναι πρόβλημα!)

Ποιά όμως είναι τα “κλασικά” λάθη που φαίνεται να επαναλαμβάνουν οι άντρες στο σεξ, σχεδόν με νομοτελειακή ευλάβεια;

Εκεί στο Νότο
Λες και διαθέτουν GPS ρυθμισμένο με μοναδικό προορισμό το αιδοίο σου. Πριν προλάβεις να αντιδράσεις, έχεις βρεθεί με μια μούρη χωμένη στα σκέλια σου, την οποία ματαίως προσπαθείς να επανατοποθετήσεις σε άλλες ερωτογενείς ζώνες. Ερωτογενείς ζώνες; Ένα συννεφάκι με πολλά ερωτηματικά εμφανίζεται πάνω από το χωμένο κεφάλι που προσπαθεί να μαντέψει τι άλλο μπορεί να να υπάρχει πέρα από τους “θάμνους”(και να ερεθίζεται κίολας!).

Αναζητώντας τη χαμένη κλειτορίδα

Τι φωνάζεις και συ; Όλα μοιάζουν να έχουν τελειώσει με μια καλή διείσδυση (δική του) και μια καλή τσιρίδα (δική σου), κλιμακωτή κατά προτίμηση. Έλα όμως που αυτό τους καθησυχάζει και τους κάνει να ξεχνούν μια βασική ενασχόληση: η επαφή με την γυναικεία κλειτορίδα αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την γυναικεία ικανοποιήση. Τζάμπα εξάλλου τόσοι προβληματισμοί για το είδος του οργασμού σου: κλειτοριδικός ή κολπικός; Καιρός να πειραματιστεί με αυτό που η επιστήμη αποκαλεί “μικρό πέος”.

Ολοταχώς στο κρεβάτι
Και ξάφνου, εκεί που έχεις τελειώσει με τα πιάτα, και πριν ακόμα να έχεις χωνέψει το βραδινό, ο μικρός Βούδας έχει ξυπνήσει από το λήθαργο και σε καλεί στην κρεβατοκάμαρα. Σαν να μην υπάρχει το μεσοπρόθεσμο. Σαν να πρέπει να καταβληθεί τώρα η δόση, που θα σώσει από την χρεοκοπία την τράπεζα σπέρματος. Τι και αν έχει μαλιάσει η γλώσσα των σεξολόγων για τα απαραίτητα προκαταρτικά, τι και αν γεννήθηκες πιστεύοντας ότι κάποιος θα σου δώσει το χρόνο. Που να πρέπει να εξηγήσεις κιόλας ότι ωραίο θα ήταν πριν φτάσουμε στο τέλος της μέρας, να έχει προηγηθεί προεργασία με ερωτόλογα και φλερτ καθόλη τη διάκρειά της.

Σκοράροντας για πάρτη του
Από τις πιο άχαρες περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί μια γυναίκα: το one man show μάλλον προδίδει προβληματική περίπτωση και καλό είναι να αποφεύγεται ή αλλιώς να σουτάρεται… Είσαι και συ εδώ, μην ξεχνάς!

Γυναικείες φαντασιώσεις κι άλλα δαιμόνια
Άλλο κακό που μας βρήκε και αυτό: οι γυναίκες είναι ρομαντικές και ευαίσθητες, όπερ εστί μεθερμηνευόμενο μυγιάγγιχτες και άρα οι φαντασιώσεις, ιδίως οι πιο πρόστυχες, δεν είναι για μας (για αυτές δηλαδή). Δύσκολα λοιπόν τα αρσενικά θα μπουν στην διαδικασία να διερευνήσουν τις φαντασιώσεις, ναι αυτές, που μπορεί να έχεις εσύ. Δύσκολα μπορούν να φανταστούν ότι τις έχεις. Είναι μέχρι να ακούσουν ότι θέλεις να σου μαγειρέψει φορώντας μόνο την ποδιά για να πεισθούν ότι η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι γέγους θηλυκού (όπως και η προστυχιά, εξάλλου).

Γυναίκα – πολυεργαλείο
Και μια και ο λόγος περί φαντασιώσεων, κλασική αυταπάτη των αντρών ότι θα τους τις ικανοποιήσεις όλες (τις δικές τους). Όση καλή διάθεση και αν διαθέτεις να μεταμορφωθείς ενίοτε σε Belladonna (γνωστή πορνοστάρ), δεν μπορείς να αντιμετωπίζεσαι μονίμως ως τέτοια. Σεξ δεν είναι μόνο τα… δοκιμαστικά για τσόντα.

Μία είναι αρκετή
Μήπως το παράκανες και εσύ με τις φορές που είχες πονοκέφαλο; Και να θέλει να επαναλάβετε δεύτερο και τρίτο γύρο, θα το σκεφτεί διπλά πια. Πολλές φορές οι άντρες διστάζουν να ζητήσουν επανάληψη με την ιδέα και μόνο ότι θα τους γυρίσετε την πλάτη ή θα ξεφουρνίσετε κάτι του τύπου “έκανα σίδερο και κουράστηκε”. Μοιάζει δε να ξεχνούν ότι ο γυναικείος οργασμός μπορεί να είναι πολλαπλός και να επαναληφθεί… πολύ πιο αποτελεσματικά από τον δικό τους.


10 βασικά Don’ts (men’s only)… που πρέπει να διαβάσει!

1. Μην αποφεύγεις το φιλί στα χείλη (ξεκίνα από τα σωστά πρώτα)
2. Μην τσιμπάς και μην δαγκώνεις δυνατά τις ρώγες της (πονάει!)
3. Μην γδύνεσαι πριν προλάβει να συναινέσει (και κυρίως μην ξεκουμπώνεις το παντελόνι σου πριν προλάβεις να πεις τι θέλεις. Τίποτα δεν εννοείται!)
4. Μην τη γδύνεις λες και δεν ξέρεις πώς βγαίνει ένα καλσόν ή ένα ζιβάγκο.
5. Μην τη ρωτάς αν τελείωσε (θα το καταλάβεις, λογικά)
6. Μην ανακοινώνεις ότι εσύ τελειώνεις (θα το καταλάβει, φυσικά!)
7. Μην της σπρώχνεις το κεφάλι (ξέρεις προς τα πού, ξέρει και μόνη της)
8. Μην υποκρίνεσαι ότι έκανες λάθος και μπέρδεψες τις… διόδους.
9. Μην την αφήνεις μονίμως από πάνω (δεν είσαι σε ιππικό αγώνα).
10. Μην της λες ευχαριστώ μετά το τέλος της πράξης (προφανώς, και δεν σου έκανε χάρη!)

*Mea Culpa: λατική έκφραση που σημαίνει “δικό μου λάθος”

της Δήμητρας Βγενοπούλου

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Αχ βρε Δήμητρα! Να ‘σαι καλά!
    Θα το εκτυπώσω σε 5-6 αντίγραφα να του το δώσω!!!!

  2. @Dora ΜΠΡΑΒΟ δως του το σε πολλά αντίγραφα για να το μοιρασει σε φιλους οταν θα κανετε παρτυ με ουζα !!! ή οταν θα κανει παρτυ με μια αλλη… ΟΥΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

  3. @mitsos: LoL!!!!!! εγραψες!!!

  4. Ποιά καλόψυχη θα μου έκανε φροντιστήριο;

  5. 10 βασικά Don’ts (men’s only)… που πρέπει να διαβάσει! η 10 βασικα Don’ts που επειδη τα επαθες δημητρα εσυ πρεπει αναγκαστικα να τα κανουν ολοι ?

  6. dimitra sta vasika dont’s eprepe na episimaneis kai alla!!!!parepiptodos poli orea enimerosi!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More