Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.10.2014 | 23:19

#mani_monday! Ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα έτσι: Μαύρο ή γαλακτερό στα νύχια;

#mani_monday! Ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα έτσι: Μαύρο ή γαλακτερό στα νύχια;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Μπορεί εσύ να είσαι κάπου αλλού και να με διαβάζεις και να μην έχεις καμία σχέση με εμένα που είμαι επίσης αλλού (διπλής!) και έχω πληκτρολογήσει αυτές τις γραμμές. Αλλά να που και για 'σένα και για ΄μένα είναι Δευτέρα. Και να που (πες αλήθεια!) δεν έχεις και πολύ διάθεση για δουλειά και έχεις και μια εβδομάδα ολόκληρη μπροστά σου. 

Ακολουθεί μπιουτοψυχολογική συμβουλή: κάνε σήμερα δώρο ένα μανικιούρ στον εαυτό σου μετά την δουλειά και ξεκίνησε την εβδομάδα σου όμορφα (να μωρέ, εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που μόνο εμείς οι γυναίκες ξέρουμε πως μπορούν να μας φτιάξουν την μέρα!). 

Αλλά πριν από αυτό ας αποφασίσουμε κάτι για το #mani_monday (ή να με βοηθήσεις να αποφασίσω κάτι για το δικό μου #mani_monday): από το day one του Φθινοπώρου τα νύχια που παίζουν ανάμεσα σε μαύρο και σε αυτό το γαλακτερό που κάνει πολύ clean cut. Και κάθε φορά που κάνω το ένα ή το άλλο λέω πως κάθε φορά το ένα ή το άλλο που κάνω την δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο. Σε μπέρδεψα; 

Τα πράγματα είναι απλά και σου έχω και poll στο τέλος του post: Εσύ ανάμεσα στο rock και κάπως sexy μαύρο, δηλαδή αυτό... ...Και το clean cut και κάπως ρομαντικό γαλακτερό, δηλαδή αυτό... ... Ποιο διαλέγεις; 

Α! Α! Και κάτι ακόμα! Μας εύχομαι να έχουμε μια υπερφαναστική εβδομάδα με την ευχή ο πιο βαρύς προβληματισμός που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι... τι χρώμα να βάψουμε τα νύχια μας! Πού ξέρεις; Μπορεί και να πιάσει!

Be... youtiful!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:57

Check this
Glam squad! Οι beauty experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο instagram για να βλέπεις όλα τα looks από τις Κάννες πρώτη!
Καν’το μόνη σου: Ο εύκολος τρόπος να κάνεις floral την τσέπη του denim σου
Όταν οι διάσημες τρώνε junk food πριν, μετά και κατά τη διάρκεια των λαμπερών event
Χολ και διάδρομοι: Δώσε “ζωή” στους λιγότερο... φωτογενείς χώρους του σπιτιού σου
Top 10