Για shopping στο event του TLIFE!

Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο πρωί… Οι καλύτερες μέρες για shopping κυρίως για τις εργαζόμενες γυναίκες.
Αυτές τις δύο μέρες επέλεξε και το TLIFE για το Shopping event στα καταστήματα Iso.

Φυσικά και δεν γινόταν να αντισταθώ. Πέρασα κι εγώ μια βόλτα για ψώνια. Δοκίμασα διάφορα. Και πραγματικά μου έφτιαξε η διάθεση. Το shopping έχει έναν μαγικό τρόπο να σε αποφορτίζει από το στρες, να σου φτιάχνει το κέφι, να σε κάνει να χαμογελάς…

Μια διαχρονική αγορά είναι πάντα ένα πανωφόρι. Ένα σακάκι, ένα παλτό… Κι εδώ που τα λέμε είναι κομμάτια που συνήθως είναι πιο ακριβά και δεν χάνουν την αξία τους. Οπότε, μια έξυπνη κίνηση στο shopping event του TLIFE είναι να “εκμεταλλευτείς” την έκπτωση για τέτοιου τύπου αγορές.

Ροζ φλοράλ παλτό από τη σειρά Comme Des Mendes. Η κανονική του τιμή είναι 110 ευρώ. Οπότε με την έκπτωση θα το πάρεις 77 ευρώ. Τα φλοράλ φέτος και γενικά τα prints είναι πολύ της μόδας. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι με πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή που πραγματικά κολακεύει.

Δοκίμασα και κάτι πιο κλασικό. Φινετσάτο και κομψό. Το καμηλό -μην ξεχνάς- είναι και το κυρίαρχο χρώμα της σεζόν. Σχεδόν τα πάντα ορίζονται από αυτήν την απόχρωση. Το συγκεκριμένο κοστίζει 109 ευρώ και θα το πάρεις 76 ευρώ.

Να και κάτι πιο εξεζητημένο, θα έλεγα. Μοντέρνο και πολύ ζεστό έχω να σου πω. Το ασημί μπουφάν με την κουκούλα από τη σειρά Comme Des Mendes κοστίζει 159 ευρώ αλλά εσύ θα το πάρεις 111 ευρώ. Οι μεταλλικές λάμψεις είναι επίσης πολύ της μόδας.

Αυτό το μπλε παλτό κοστίζει 149,50 ευρώ χωρίς την έκπτωση. Με την έκπτωση 104,5 ευρώ. Ωραίο βαθύ μπλε και σίγουρα ένα πανωφόρι που μπορείς να φορέσεις παντού. Μου άρεσε πολύ. Και νομίζω μου πηγαίνει, ε;

Ψάχνω, ψάχνω… Αν βάλεις γυναίκα σε κατάστημα με ρούχα είναι ικανή να μείνει εκεί με τις ώρες. Έτσι κι εγώ. Φοράω το μπλε σακάκι Iso -109 ευρώ, 76 ευρώ με την έκπτωση- και φυσικά συνεχίζω να κοιτάζω…

Shopping χωρίς μια φίλη δεν γίνεται. Κι εγώ είχα μαζί μου την κολλητή μου, τη γνωστή δημοσιογράφο Φρύνη Τσάκωνα. Φοράω ένα δερμάτινο μπουφάν από τα Iso που χωρίς την έκπτωση κοστίζει 145 ευρώ (101,5 με την έκπτωση) και το κρουαζέ μπλουζάκι που φοράω (σε όλες τις φωτογραφίες) είναι επίσης Iso και κοστίζει 39,5 ευρώ (27,5 με την έκπτωση).

Πέρασα υπέροχα!
Εσύ πήγες για ψώνια;
Αν δεν πήγες… προλαβαίνεις. Το event συνεχίζεται και αύριο!!!


And More