Tι θα θέλατε να δείτε από μένα φέτος;

Είμαι στο γραφείο από τις 20 Αυγούστου. Κι έχω χαρά. Νιώθω καλά που γύρισα από τις διακοπές. Οι περισσότεροι φίλοι μετά το καλοκαίρι, περνούν μια περίοδο μικρή μελαγχολίας και προσαρμογής. Εγώ από την άλλη είμαι απλά χαρούμενη.

Είχα λαχτάρα να ξαναδώ τους συνεργάτες μου, με κάποιους από αυτούς κλείνουμε πια δεκαετία. Η ατμόσφαιρα στο γραφείο θυμίζει έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Νιώθω επίσης μια ανακουφιστική ηρεμία. Μια σιγουριά για το τι πρέπει να κάνω. Καμιά φορά οι απαντήσεις είναι απλές και δίνονται στην πράξη. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλά. Θα ενημερώσω με κοινωνικά ρεπορτάζ και αποκλειστικά θέματα και θα προσπαθήσω να κάνω καλές συνεντεύξεις. Φέτος θα βαδίσω στα δοκιμασμένα μονοπάτια, σε αυτά που έχω μια εμπειρία πολλών ετών, αυτά που δεν με έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδα.
Και νιώθω και κάτι άλλο. Νιώθω ευγνωμοσύνη. Για όλα όσα μου έχουν συμβεί στη ζωή μέχρι σήμερα και για το γεγονός ότι συνεχίζω να είμαι καλά και να εργάζομαι. Τα τελευταία χρόνια της μεγάλης κρίσης που περνά η χώρα, διαπιστώνω ότι νιώθω όλο και πιο συχνά, όλο και πιο έντονα έτσι. Κάθε μέρα και πιο πολύ. Είναι σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό πια περισσότερες φορές μέσα στη μέρα. Σκέψη που με γεμίζει με γλύκα και συγκίνηση.
Θυμάμαι τον εαυτό μου παλιότερα. Ξεχνούσα να νιώσω ευγνωμοσύνη. Δεν είναι περίεργο;
Αλήθεια, αν κάποιοι από εσάς, εκτός από λατρεμένοι αναγνώστες του Tlife.gr είστε και τηλεθεατές της εκπομπής μου, τι θα θέλατε να δείτε από μένα φέτος;
Σας στέλνω φιλί,
Τατιάνα

And More