Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σχολιάζει τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscar

Οι Star στα Oscar τίμησαν τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι και περπάτησαν με εντυπωσιακές τουαλέτες στο κόκκινο χαλί.

Εκτός συναγωνισμού ξεχωρίζουμε δύο από τις πιο φρέσκιες, λιτές και εντυπωσιακές εμφανίσεις…

Της Charlize Theron με Christian Dior σε μια ultra stylish strapless τουαλέτα με εκπληκτικό hair styling κοντό και απλό, που τόνιζε ακόμη περισσότερο την εμφάνισή της.

Στον αντίποδα του λευκού η πιο φρέσκια και μοντέρνα παρουσία, η Samantha Barks, που επίσης με ένα ατημέλητο σινιόν, ξεχώρισε με το σέξι ντεκολτέ, στην μαύρη τουαλέτα του οίκου Valentino.

Το Top 10 μας περιλαμβάνει…

//

Δύο κατ’ εξοχήν οσκαρικές τουαλέτες σε παστέλ τόνους, της μεγάλης νικήτριας της βραδιάς Jennifer Lawrence από τον οίκο Christian Dior και της Amy Adams με την υπογραφή του Oscar de la Renta. Και οι δύο star ακολούθησαν την τάση της εποχής, που θέλει το styling απλό και χωρίς υπερβολές, με πιασμένα μαλλιά και πολύ διακριτικά κοσμήματα.

Tip: Αυτές οι εμφανίσεις είναι μόνο για την βραδιά των Oscar. Όπου αλλού και αν τις τολμήσετε θα είναι υπερβολή. Εκτός και αν παντρευτείτε στο Buckingham.

Και λίγο χρώμα στη ζωή μας και στο χαλί των Oscar…

///

To κόκκινο φόρεμα της Jennifer Aniston με την υπογραφή Valentino, της πήγαινε καταπληκτικά και την ξεχώρισε στις περισσότερες κριτικές.

Η Maria Menounos με το εκτυφλωτικό ροζ-φούξια strapless Ramona Caveza φόρεμα έκανε τα φλας των φωτογράφψν να αστράψουν (θα την προτιμούσαμε με μια άλλη επιλόγη στο hai styling).

Τέλος και η Reese Witherspoon προτίμησε το strapless στο εντυπωσιακό μπλε ρουά του οίκου Louis Vuitton, με τη διχρωμία στο μπούστο που κάνει τη διαφορά.

Tip: Το strapless ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια με μικρό ή κανονικό στήθος. Είναι κοριτσίστικο και νεανικό και έχει μία παιδικότητα. Τολμήστε το αν πληροίτε τις προδιαγραφές, μαζί με γυμνασμένα χέρια.

Δύο κυρίες που οι εμφανίσεις τους δικαιωματικά της βάζουν στο top 10…

//

Η Jane Fonda με απίστευτη σιλουέτα και στιλ έλαμψε μέσα στην κίτρινη τουαλέτα της με την υπογραφή Versace, τονίζοντας ακριβώς ό, τι χρειάζεται.

Η Sally Field με Valentino, έκανε μία από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις συνδυάζοντας ένα ρομαντικό φόρεμα, σε ένα εκτυφλωτικό χρώμα για μια δυναμική εμφάνιση.

Tip: Όταν τα χρόνια περνούν, τα μανίκια είναι παραίτητα για να καλύπτουν τα σημάδια του χρόνου. Και τα κοντά ή τα πιασμένα μαλλιά πάντα κολακεύουν περισσότερο το πρόσωπο.

Η nο.1 τάση της μόδας για τις πιο τολμηρές και για όσες πραγματικά υπηρετούν το στιλ

//

Η εντυπωσιακή μεταλλική τουαλέττα της Naomi Watts με την υπογραφή Armani, ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί με το εντυπωσιακό σχέδιο στο μπούστο και για το εκπληκτικό παιχνίδι χρωμάτων και την εφαρμογή.

Οι καταπληκτκές αναλογίες της Stacey Kiebler αναδεικνύονται στην τουαλέτα του Naeem Khan που έχει έναν αέρα μιας άλλης εποχής, προσαρμοσμένη καταπληκτικά στο σήμερα.

Η Sandra Bullock μέσα στην κεντημένη διάφανη τουαλλέτα με μεταλλικές ίνες και χάντρες της Elie Saab Couture, έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση παίζοντας με τη διαφάνεια σε μεταλλικούς τόνους, συνδυάζοντας καταπληκτικά το κλασικά αριστοκρατικό και το τολμηρά μοντέρνο.

Και τα Highlights…

H Kristen Stewart που εμφανίστηκε στο red carpet με τις πατερίτσες, η Jennifer Lawrence που σκόνταψε στα σκαλιά πηγαίνοντας να παραλάβει το Όσκαρ της και φυσικά η Helen Hunt που τόλμησε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με φόρεμα από τα H&M!

ΤΙ ΦΟΡΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ MOU
Βρέθηκα στο studio του Mega σήμερα το πρωί για να σχολιάσω on air της εμφανίσεις των celebrities του Hollywood! Κι όπως πάντα θέλω να σας δίνω πληροφορίες για τα ρούχα που επέλεξα να φορέσω!

Πορτoκαλί παντελόνι και ζώνη, H&M
Λευκό Πουκάμισο, Ourania Kay
Κολιέ, Bead It

Δες το video από την εκπομπή Πρωινό mou για τα Oscar

And More