It’s party time!!! Με το τέλειο party dress…

Λίγο glam, λίγη αστερόσκονη, κάτι vintage και το πάρτυ ξεκινάει… Με το τέλειο party dress δια χειρός Κάτιας Δελατόλα.

/
Ένας αέρας μιας άλλης εποχής φυσάει στο ατελιέ της Κάτιας Δελατόλα και στη συλλογή Twisted Vintage για το χειμώνα που διανύουμε.

/
Διαφάνειες, φτερά και πούπουλα με vintage λεπτομέρειες και αξεσουάρ κάνουν ένα party dress… party talk!

/
Το romantic glam συνδυάζεται μοναδικά με το punk rock. Χάντρες, κεντήματα, δέρμα, τρουκς και vintage κοσμήματα είναι η συνταγή της επιτυχίας.

/
Τα χαρακτηριστικά print δια χειρός Κάτιας Δελατόλα υπογράφουν τα σέξι μίνι φορέματα της συλλογής για τον ιδανικό συνδυασμό ενός girly sexy look.

//
Girly, classy, chic και fun ήτανε το concept μας στη φωτογράφηση για το look book της συλλογής Twisted Vintage που δίνει έναν αέρα άλλης εποχής στην Twisted Classic σειρά που έχει την υπογραφή της σχεδιάστριας.

/
Μακριές φούστες αγκαλιάζουν το σώμα για ένα hippy chic συνδυασμό με ultra fashion προσέγγιση.

/
Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα τη διαφορά. Παίξτε με αρχαιοελληνικά στοιχεία, oldies κοσμήματα και vintage αξεσουάρ, κρύσταλλα, στρας, μαργαριτάρια, δαντέλες, κορδέλες και βελούδο για την πιο fashion πινελιά.

/
Το κολιέ της μαμάς μου από τα 70s συνδυάστηκε μαγικά με το ultra minimal και chic φόρεμα από τη συλλογή Twisted Vintage της Κάτιας Δελατόλα. Διαφωνεί κανείς;
Και το hair style που θυμίζει την πριγκίπισα Leia από τον Πόλεμο των Άστρων ολοκληρώνει το παιχνίδι του styling γιατί κρύβουμε μέσα μας μία πριγκίπισα.

/
Ο απόλυτα elegant συνδυασμός του άσπρου μαύρου, το στιλ 50s, οι λιττές γραμμές και οι αριστοκρατικές δαντέλες είναι το απόλυτο chic. Και το παιχνίδι του στιλ απογειώνεται όταν το δικό σας baby girl κι εσείς το ακόμα πιο crazy girl φοράτε το ίδιο party dress. Γιατί girls wanna have fun!

/
H συλλογή για μαμάδες και κορίτσια της Κάτιας Δελατόλα είναι a dream comes true… Γιατί οι μικρές πριγκίπισες φοράνε ρούχα της μαμάς και οι μαμάδες νιώθουν και πάλι παιδιά. Επιτέλους!

/
Και για να ολοκληρώσουμε το look… Flashy ή classy, ένα old time classic μπολερό είναι must have.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/NEWYEAR/a2.jpg
Για τα κορίτσια που το πάρτυ ξεκινά με το χορό του Ησαϊα το ιδανικό party dress είναι από τη Bridal Collection Fall-Winter 12-13 της Κάτιας Δελατόλα.

/
Όπως βλέπετε το πάρτυ ξεκίνησε από την ώρα της φωτογράφησης….

/
Οι γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, η δαντέλα, η ζορζέτα και το μεταξωτό τούλι και η σέξι αθωότητα υπογραμμίζουν το ύφος της συλλογής.

/
Τα vintage αξεσουάρ για τα μαλλιά ολοκληρώνουν την εικόνα…

/
Νυφικό ή party dress; Μπορώ να πάω στο πάρτυ με το νυφικό μου και να παντρευτώ με ένα party dress. Διαφωνεί κανείς;

/
Παίξτε με τα αξεσουάρ για να δώσετε στο βραδινό σας φόρεμα το fun που του χρειάζεται και παίξτε με τα μαλλιά σας για να διασκεδάσετε και το πιο classic chic look. Και τα μαλλιά και το make up δια χειρός Δημήτρη Σαράντου έγιναν με σκοπό την παιδικότητα και την απλότητα. Δοκιμάστε το!

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/NEWYEAR/a14.jpg
Η σύγχρονη νύφη και το trendy party girl μπορούν να είναι το ίδιο πρόσωπο. Οι φωτό του Γιώργου Καπλανίδη που επιμελήθηκε το look book της σχεδιάστριας το αποδεικνύει.

src=/files/Image/KATSAITI_BLOG/2012/12/NEWYEAR/a3.jpg
Kαι αν θέλετε να θεωρείστε κι εσείς απόλυτα fashion girls, δεν αρκεί μόνο να φαίνεστε, αλλά και να είστε. Η σειρά lingerie της Κάτιας Δελατόλα μας βάζει σε party feeling 24 hours.

/
Ας υποδεχτούμε την καινούρια χρονιά μέσα σε ονειρεμένα baby doll και lingerie για να είναι το 2013 ονειρεμένο, μαγικό και παραμυθένιο όπως μας ταιριάζει. Όπως η συλλογή της Κάτιας Δελατόλα. Perfect match!

And More