Τι είναι το contouring που δείχνει η Kim Kardashian στην νέα της photo στο instagram;

Καταρχήν, θα αναγκαστώ να πω εκείνο το κλισέ που δεν είναι τόσο κλισέ, αλλά να που το κάναμε εμείς γιατί συμβαίνει ξανά και ξανά: δώσε μας λίγο χρόνο για να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας που λίγες μέρες πριν είχαμε προνοήσει να ανεβάσουμε στο instagram του TLIFE αυτή την photo…

/

Αριστερά η Kim Kardashian από παλιότερη photo που είχε ανεβάσει στο instagram της και που την δείχνει να κάνει contouring στο πρόσωπό της και δεξιά εγώ από πρόσφατο θέμα που κάναμε με την make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου την ώρα που μου έκανε contouring.

Contouring, λοιπόν, είναι εκείνη τεχνική μακιγιάζ που χρησιμοποιείς σκούρο και ανοιχτό make up σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπό σου προκειμένου να δώσεις τρισδιάστατη όψη. Και είναι η ίδια τεχνική που έχει αρχίσει να γίνεται huuuuugeeeeee trend χάρη στην Kim! Μάλιστα, σε πρόσφατη παρουσίαση (μόλις προχθές!) στα Sephora έμαθα ότι η Too Faced ετοιμάζει ολόκληρες παλέτες μακιγιάζ μόνο για το contouring (stay tuned!).

Εν τω μεταξύ, η Kim Kardashian ανέβασε και νέα φωτογραφία της που την δείχνει στα μισά του μακιγιάζ της, όπως έγραψε η ίδια να κάνει contouring. Και είναι αυτή…

Τώρα, επειδή ξέρω πως οι περισσότερες από εσάς δεν κάνετε ποτέ κάτι τέτοιο στο πρόσωπό σας (δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχει) κι επειδή εμείς εδώ στο TLIFE είμαστε κυρίως πρακτικοί άνθρωποι (αν και μας αρέσει πού και πού να περιαυτολογούμε) ας περάσουμε στα πρακτικά: κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και δες κι εσύ πώς να κάνεις το τέλειο contouring όπως μας είχε δείξει κι εμάς παλιότερα η Μαρία Μαρκαντωνάτου, προσωπική make up artist της Τατιάνας!

Read More

And More