Είσαι έτοιμη γι’αυτό; Έτσι δείχνουν τα νύχια όταν έχεις να τα κόψεις δύο χρόνια

Όταν έχεις μακριά νύχια έχεις κάμποσα πλεονεκτήματα. Ο αρκετός χώρος για nail art είναι ένα από αυτά. Από την άλλη, όταν έχεις πολυυυυυυυυυ μακριά νύχια υπάρχουν κάποιες τεχνικές δυσκολίες: να πληκτρολογήσεις στο laptop, να κάνεις scroll down την οθόνη του touch screen κινητού σου, να απαντήσεις καλά- καλά στο κινητό. Αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε σκεφτεί ότι ένα από αυτά θα ήταν ότι θα δυσκολευόσουν στις εξετάσεις…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Christina (@simone_christina_) στις


Η 16χρονη Simone Christina έχει να κόψει τα νύχια της για δύο ολόκληρα χρόνια. Αυτή την περίοδο έχει εξετάσεις και όπως λέει στη Sun “μετά από μια ώρα τα χέρια μου πονάνε αφάνταστα!”. Η νεαρή κοπέλα όπως είπε στην Sun ξεκίνησε να μακραίνει τα νύχια της αφού άρχισε να βλέπει κάποια tutorials για nail art. Στην πορεία ο εθισμός της ήταν τόσος που απέκτησε φοβία και με τον νυχοκόπτη.

Πάντως, παρά τα αρνητικά σχόλια δεν σκέφτεται να τα κόψει ποτέ ξανά. Ίσως να τα ξαναπούμε σε μερικά χρόνια όταν θα έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ σε βερνίκια και σίγουρα ένα μπουκάλι για κάθε φορά που περνάει ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ στα νύχια της!

Read More

And More