Το πρώτο video tutorial της Bella Hadid! Μας δείχνει πώς να μην δείχνουμε κουρασμένες!

Ένα χρόνο πριν δεν ξέραμε καν το όνομά της και αυτή την στιγμή είναι α) στην top 10 λίστα των it girls β) επίσημο πρόσωπο του οίκου Dior για το μακιγιάζ και πολλά, πολλά ακόμη. Α! Και το κορίτσι που υιοθετεί τέλεια το models’ off- duty beauty look.

Ο λόγος για την Bella Hadid η οποία γύρισε το πρώτο της make up tutorial για την Vogue και πρέπει οπωσδήποτε να το δεις για να κλέψεις καναδυό κόλπα που κάνει. Το κορίτσι που είναι και επίσημο πρόσωπο του Dior για το μακιγιάζ ξεκινάει το βίντεο λέγοντας: “Είμαι πολύ κουρασμένη γιατί ταξίδευα δύο μήνες συνεχώς. Αλλά δεν πειράζει, ξέρετε γιατί; Γιατί υπάρχει concealer και foundation!”.

Αφού απλώσει το foundation και το concealer της με το ειδικό σφουγγαράκι που, όπως λέει, είναι ο φίλος που δεν πρέπει να ξεχνάμε, χρησιμοποιεί το Diorblush Light & Contour Stick Duo για να δώσει βάθος και 3D όψη στην επιδερμίδα της. Το επόμενο βήμα που κάνει είναι τα φρύδια γιατί τονίζει πως έχει μικροσκοπικά φρύδια και έπειτα βάζει primer στις βλεφαρίδες για φροντίδα, μάσκαρα και gloss.

Για να δεις όλα τα βήματα, το πριν και το μετά αλλά και την Bella Hadid εν δράση, πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

LAST CHANCE INFO: Η Bella Hadid έχει κάνει κάμποσες πλαστικές στο πρόσωπό της όσο και αν δεν της φαίνεται! Κάνε κλικ εδώ για να δεις το πριν- το μετά αλλά και όλα τα στάδια της μεταμόρφωσης!

Read More

And More