Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.03.2016 | 16:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Το πιο σκούρο αυτομαυριστικό που είδες ποτέ! Γιατί έχει προκαλέσει beauty πανικό στο instagram!

Το πιο σκούρο αυτομαυριστικό που είδες ποτέ! Γιατί έχει προκαλέσει beauty πανικό στο instagram!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Κάθε μέρα στην ομορφιά είναι μια ακόμη μέρα που θα μάθεις για ένα προϊόν που δεν γνώριζες καν την ύπαρξή του. Κι επίσης, είναι μια ακόμη ευκαιρία για beauty διαφωνία!

Σημερινό... δύο στα δύο: υπάρχει αυτή η εταιρία που λέγεται Mine Tan και έχει κάποια αυτομαριστικά προϊόντα σε μορφή γαλακτώματος, spray και αφρού σε πολύ σκούρες αποχρώσεις και κάποιες ιδιαίτερες ονομασίες όπως Chocolate, Dark Ash, Onyx, ακόμη και μια που λέγεται Dark Lotion.

Αυτές, λοιπόν, οι ονομασίες έχουν ξεσηκώσει τον κόσμο των social καθώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι ονομασίες αυτές είναι ρατσιστικές.Για παράδειγμα, κάτω από αυτή την photo που αναρτήθηκε στο επίσημο instagram του brand που μπορείς να δεις/κάνεις follow/ό,τι εδώ υπήρξαν σχόλια όπως: "το χρώμα της επιδερμίδας μου δεν είναι τάση"!Όλη αυτή η διαφωνία ξεκίνησε από το instagram της Emma Alm, ιδιοκτήτριας ενός κέντρου self tan στην Σουηδία, η οποία όταν ανέβασε την παραπάνω photo υπήρξε μια σειρά από αρνητικά σχόλια και τότε η ίδια κλήθηκε να υπερασπιστεί την δουλειά της γράφοντας ένα ολόκληρο κείμενο στο οποίο εν ολίγοις έλεγε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ένα μαύρισμα με self tan χωρίς να είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για την ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Και τώρα στο δικό μας poll: δεν θα σταθώ στο κατά πόσο όλο αυτό μπορεί να είναι ρατσιστικό, αλλά θα περιοριστώ στη beauty πλευρά: θα έκανες ποτέ self  tan; Κάνεις; Κι αν ναι, θα επέλεγες κάτι τόσο σκούρο;


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10