ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Δες το video tutorial και κέρδισε τα βερνίκια Sally Hansen!

Υπάρχει αυτός ο μύθος ότι το nail art δεν είναι και τόσο εύκολο να το πετύχεις μόνη σου σπίτι! Και δεν έχεις πολύ άδικο. Κατά καιρούς μπροστά από τα μάτια μας έχουν περάσει διάφορα nail art (μέχρι και τρισδιάστατα σχέδια από sushi!) ενώ από την άλλη, υπάρχουν και τα Nailympics, οι Ολυμπιακοί του nail art όπου μπορείς να δεις τα πιο τρελά σχέδια.

Λοιπόν, έχουμε τέλεια νέα! Τις τελευταίες σεζόν στα catwalks το μανικιούρ αφενός έχει απλοποιηθεί, αφετέρου υπάρχουν nail art που είναι και πολύ stylish και τελικά όχι τόσο δύσκολα να τα πετύχεις μόνη σου στο σπίτι. Και παρακολουθώντας με θρησκευτική ευλάβεια την Madeline Poole, κορυφαία nail artist και ambassador της αγαπημένης μας Sally Hansen, εντόπισα το τελειότερο nail art που α) είναι υπερστιλάτο β) δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου να το πετύχεις μόνη σου σπίτι!

Για του λόγου το αληθές, γυρίσαμε αυτό το video tutorial παρακάτω όπου εγώ κάνω νύχια στον εαυτό μου υπό την καθοδήγηση της nail artist, Κωνσταντίνας Μπασάνου (και αν τα κατάφερα εγώ που τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου σημαίνει πως μπορούμε όλες!).

Το καλύτερο part πριν πατήσεις play στο βίντεο παρακάτω, είναι πως μπορείς να κερδίσεις τα υπερφανταστικά βερνίκια της Sally Hansen αλλά και τα προϊόντα φροντίδας που επιστρατεύτηκαν γι’αυτό το nail art!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε τα μοναδικά προϊόντα φροντίδας νυχιών και τα βερνίκια Sally Hansen!
Για να έχεις τέλεια φροντισμένα νύχια και τα πιο stylish χρώματα στα νύχια σου η διαδικασία είναι απλή! Απλώς συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο τέλος αυτού του post και κατόπιν κλήρωσης πέντε τυχερές θα κάνουν δικά τους τα εξής:

– Complete Care 4-in-1 – 2, βάση με θεραπευτική δράση αφού ενδυναμώνει και φροντίζει τα νύχια σου
– Dry&Go drops, θαυματουργές σταγόνες για να στεγνώνουν τα νύχια σου σε 60 δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα!)
– Miracle Gel Top Coat, το top coat- θαύμα που σου χαρίζει διπλάσιο όγκο, διπλάσια λάμψη και την διάρκεια ενός ημιμόνιμου σπίτι σου
– VITAMIN E OIL, για την θρέψη των νυχιών σου και για μαλακά πετσάκια
– Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια. Απλώς βάζεις λίγο προϊόν περιμετρικά στη βάση του νυχιού, τα αφήνεις να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά και σπρώχνεις με ένα ξυλάκι
– Miracle Gel Birthday Suit, το πιο τέλειο nude χρώμα που θα προκαλέσει πολλές ερωτήσεις για το τι χρώμα έχεις βάψει τα νύχια σου!
– Miracle Gel Boho a-Go-Go, το πλούσιο μοβ βερνίκι που δείχνει τέλειο και σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Αν σου αρέσουν τα σκούρα βερνίκια και βαρέθηκες το μαύρο, θα το λατρέψεις!
– Miracle Gel Rhapsody Red, το πιο καθαρό- πλούσιο- φλογερό κόκκινο. Must have για την συλλογή με τα βερνίκια σου!

Πάτησε play για να δεις το video tutorial με το πιο stylish nail art εμπνευσμένο από την Sally Hansen και την Madeline Poole!

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και διεκδίκησε αγαπημένα προϊόντα νυχιών Sally Hansen!

Last chance info: για περισσότερες υπερφανταστικές ιδέες για τα νύχια σου κάνε follow την Sally Hansen στο instagram εδώ και την Madeline Poole εδώ!

module

Read More

And More