Ποιες ήταν οι πιο hot τάσεις στα βερνίκια το 2010;

Αν μπορούσα να επιλέξω ένα προϊόν το οποίο εκτόξευσε τις πωλήσεις του στα ύψη αυτό είναι δίχως δεύτερη σκέψη τα βερνίκια! Σκέψου το: μέσα στο 2010 λανσαρίστηκαν τα πιο ανατρεπτικά χρώματα, το γαλλικό μανικιούρ έχασε την πρωτοκαθεδρία του και διάσημες περσόνες ανά τον κόσμο έσπευσαν να τα υιοθετήσουν και να φτάσουν την ομορφιά τους στα άκρα!

Προσωπικά, θυμάμαι όλη την Άνοιξη να κυκλοφορώ με το κάτι μεταξύ μπεζ και γκρι στα νύχια μου το οποίο μάλιστα δεν αποχωρίστηκα και μέχρι τα μισά του καλοκαιριού. Λάθος μου! Γιατί το καλοκαίρι το χρώμα που ήταν πιο in fashion από ποτέ ήταν άλλο… Για να βάλουμε, λοιπόν, τα πράγματα στη θέση τους (έστω και αργά!) αλλά και για να δούμε αν τελικά μέσα στην προηγούμενη χρονιά το beauty αισθητήριό μας έπεσε μέσα, συγκεντρώσαμε τις πιο hot αποχρώσεις σε βερνίκια ανά σεζόν!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Άνοιξη 2010

Η αρχή έγινε από το show της Chanel όταν ο Karl Lagerfeld έδειξε αυτό το greige βερνίκι (no 505 Particuliere). Διάσημες που το επέλεξαν και “περπάτησαν μαζί του” στο κόκκινο χαλί ήταν η Eva Mendes και η Sandra Bullock αλλά και η Lily Allen η οποία ήταν η πρώτη celebrity που το φόρεσε ποτέ, καθώς αυτή επέλεξε ο Kaiser για να τραγουδήσει στο catwalk του.

Καλοκαίρι 2010

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που τα φωτεινά χρώματα ευνοούνται. Όμως, σε αντίθεση με όσα περιμέναμε (βλ. φούξια και κοραλί) ένα ανατρεπτικό χρώμα ήρθε για να φτάσει την ομορφιά μας στα άκρα! Ο λόγος για το τιρκουάζ που έκανε την τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη μας επιδερμίδα μας και το είδαμε πρώτα στην νεαρή Vanessa Hudgen στα Teen Awards. Το πιο πετυχημένο τιρκουάζ που κυκλοφόρησε στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών ήταν το OPI Catch Me In Your Net.

Φθινόπωρο 2010

Τον Σεπτέμρβιο του 2010 η γύμνια επιστρέφει! Η Lady Gaga ποζάρει για το εξώφυλλο του Vanity Fair (τελικά είναι όμορφη!) και καθιερώνει το nude βερνίκι που γκριζίζει ως το μεγάλο trend του Φθινοπώρου. Την ιδανική αυτή απόχρωση την βρήκαμε στα βερνίκια της Pupa, το Smokey Brown.

Χειμώνας 2010

Ο Χειμώνας είναι μια εποχή συνυφασμένη με τις βαριές υφές και τα σκούρα χρώματα. Η τάση που μας συστήθηκε λίγο πριν αλλά πρόκειται να κάνει το δυναμικότερο comeback την ερχόμενη Άνοιξη είναι τα nail foils. Τι είναι; Βερνίκια με μεταλλική υφή που καλύπτονται από μεταλλικές ταινίες. Το έκανε η Khloe Kardashian και το δοκιμάσαμε εδώ στο TLIFE! Για να έχεις όλο το know how step by step και να δεις πώς μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι κάνε κλικ εδώ.

And More