5 πράγματα που πρέπει να κάνεις με το σώμα σου πριν βάλεις τα sexy εσώρουχά σου!

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι… Λάθος! Πριν καταλήξεις σε ένα εστιατόριο να απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο μαζί πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις από ένα άλλο δωμάτιο, το μπάνιο φυσικά! Και με τον Άγιο Βαλεντίνο να πλησιάζει συγκεντρώσαμε για σένα τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σώμα σου πριν βάλεις τα sexy εσώρουχά σου. Γιατί η σωστή διαδρομή είναι η εξής: από το μπάνιο στην κρεβατοκάμαρα με μια… ενδιάμεση στάση στην κουζίνα- στομάχι (είπαμε, ο έρωτας περνάει από εκεί αλλά δεν μένει εκεί!).

1. Κάνε απολέπιση
Στο έχουμε πει πολλές φορές: η απολέπιση είναι ένα πολύ βασικό βήμα για να διώξεις από το σώμα σου τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσεις το νέο δέρμα να λάμψει! Σήμερα που έχεις περισσότερο χρόνο στην διάθεσή σου μπες στη μπανιέρα σου και αφού βρέξεις το σώμα σου άπλωσε ένα scrub και ξεκίνησε να τρίβεις από τα πέλματα και προς τα πάνω (ενισχύεις παράλληλα την κυκλοφορία και βοηθάς να απομακρυνθούν οι τοξίνες!).
Δοκίμασε το Sparkle Skin Body Exfoliating Cream της Clinique (€ 30.00) με σαλικυλικό οξύ που βοηθά το νέο υγειές δέρμα να “ανέβει” προς τα πάνω.

2. Δώσε λάμψη με φράουλες από την κορυφή μέχρι τα νύχια!
Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξε μισή κούπα ζάχαρη με τρεις κουταλιές ελαιόλαδο και μια κουταλιά λιωμένες φράουλες (θα τις έχεις λιώσει στο blender). Άπλωσε το μείγμα στα πόδια σου και στα σημεία που εμφανίζονται σκληρύνσεις. Αφαίρεσε με ζεστό νερό και χρησιμοποίησε μια βαμβακερή πετσέτα για να αφαιρέσεις τυχόν υπολείμματα ζάχαρης. Έπειτα, κάνε μασάζ στα ίδια σημεία με το εξής μείγμα: 1 κούπα γάλα, 2 κουταλιές μέλι, 1/2 κούπα κρέμα καρύδας (θα το βρεις σε μεγάλα σούπερμαρκετ και καταστήματα βιολογικών προϊόντων) και μια κούπα λιωμένες φράουλες. Αφαίρεσε επίσης με ζεστό νερό και συνέχισε με ένα body lotion που να περιέχει sparkles όπως το Body Silk Flame της Seventeen (€ 5.90).

3. Απόκτησε χρυσαφένια επιδερμίδα
Αναρωτιέσαι γιατί το καλοκαίρι δείχνουμε πιο sexy; Η χρυσαφένια επιδερμίδα είναι ένας λόγος! Όμως, χρησιμοποιώντας λάθος ένα self tanner μπορείς πολύ εύκολα να καταλήξεις με μπαλώματα στα χέρια και στα πόδια (no sexy at all!). Αν σου έχει συμβεί ήδη ακολούθησε τα εξής: πρώτα κάνε απολέπιση με ένα προϊόν που έχει βάση την ζάχαρη ή με σκέτη ζάχαρη, τρίβοντας τοπικά. Έπειτα, πρόσθεσε και λίγες σταγόνες λεμονιού και συνέχισε να τρίβεις απαλά. Αφού το δέρμα σου είναι στεγνό, άπλωσε τοπικά ένα προϊόν για σταδιακό μαύρισμα κι έπειτα στέγνωσε με σεσουάρ χρησιμοποιώντας κρύο αέρα.

4. Διατήρησε την σωστή γραμμή στο μπικίνι
Μπορεί να μην είναι καλοκαίρι ώστε να φοράς το μαγιό σου και να εκτίθεσαι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνεις απεριποίητη την περιοχή του μπικίνι. Κάνε trimming με μια αποτριχωτική μηχανή και με ένα ψαλιδάκι κόψε τριχούλες που μπορεί να πετάνε. Όμως, ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή για όποιο άλλο ερωτικό τετ-α-τετ μπορείς να του επιφυλάξεις μια πολύ, πολύ ευχάριστη και kinky έκπληξη. Τι εννοούμε; Κάνε κλικ και δες εδώ!

5. Φρόντισε την πλάτη σου!
Δεν υπάρχει καλύτερη κατάληξη μιας βραδιάς από ένα απολαυστικό και ultra ερωτικό μασάζ. Σωστά; Όχι! Αν έχεις έντονα σπυράκια στην πλάτη αυτό ίσως σε φέρει σε δύσκολη θέση (plus: δεν θα μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου εξώπλατο φόρεμα!). Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Επένδυσε σε ένα gel με σαλικυλικό οξύ όπως το Effaclar Gel από την La Roche Posay (€ 11.20) και τρίψε απαλά την πλάτη σου με μια λούφα την οποία θα χρησιμοποιείς μόνο τοπικά. Αν δεν δεις βελτίωση άμεσα επισκέψου τον δερματολόγο σου. Το ενδεχόμενο μιας ακμής είναι πολύ πιθανό.

And More