Τα πόδια σου είναι πολύ λευκά για να βάλεις φούστα; Πρέπει οπωσδήποτε να δεις αυτό το νέο προϊόν!

Είναι εκείνη η περίοδος που όλες θέλουμε να φορέσουμε την αγαπημένη μας κοντή φούστα αλλά καμιά μας δεν έχει ακόμη τα τέλεια μαυρισμένα πόδια που λειτουργούν και κάπως σαν make up καλύπτοντας τις ατέλειες (όσες έχουν ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα εξακολουθούν να είναι φίλες μας!).

Και κάπου εδώ, το κενό των λευκών ποδιών, του σώματός σου και το δικό μας δεν-προλαβαίνω-να-μαυρίσω έρχονται να καλύψουν αγαπημένα μας brands που λανσάρουν ΤΩΡΑ bronzing σειρές.

Και ανάμεσα σε αυτές τις bronzing σειρές ξεχωρίσαμε το Honey Bronze Tinted Leg Mist της The Body Shop (€18.80) που κυκλοφόρησε ΜΟΛΙΣ (αλλά που εμείς έχουμε στο γραφείο αρκετό καιρό). Λοιπόν, το συγκεκριμένο mist, aka spray ποδιών, βάφει τέλεια τα πόδια χαρίζοντας bronze effect και λειτουργεί και ως make up αφού καλύπτει τις ατέλειες. ΔΕΝ είναι self tan που σημαίνει δύο πράγματα:
1. φεύγει με το ντους και αρκετό τρίψιμο με σφουγγάρι
2. αν κάνεις κάτι λάθος στην εφαρμογή μπορείς να το διορθώσεις αφού το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο

/

Το αποτέλεσμα είναι εντελώς φυσικό και ματ (δεν περιέχει κόκκους λάμψης ή κάτι) και το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να περιμένεις περίπου 15 λεπτά ώστε να στεγνώσει μέχρι να ντυθείς. Και κάτι τελευταίο: μπορείς να το απλώσεις σε όλο σου το σώμα, όχι μόνο στα πόδια!

And More