Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που πήρε για δώρο η Ναόμι Κάμπελ!

Η Ναόμι Κάμπελ έχει μάλλον συνηθίσει να παίρνει ακριβά δώρα από τους κατά καιρούς συντρόφους της. Αυτό όμως είναι το κάτι άλλο! Δες τις φωτογραφίες από το φουτουριστικό, α λα Σταρ Τρεκ σπίτι που της έχτισε ο τωρινός αρραβωνιαστικός της και Ρώσος μεγιστάνας Vladislav Doronin!

Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να έχει όλους τους αγαπημένους του κοντά του και φυσικά την αρραβωνιαστικιά του, για αυτό της έχτισε ένα υπερπολυτελές σπίτι σε λόφο έξω από τη Μόσχα, όπου δραστηριοποιείται.

/
Και όχι ένα τυχαίο σπίτι! Έχει φουτουριστικό σχεδιασμό αφού μοιάζει με διαστημόπλοιο τόσο μέσα όσο και έξω. Ο λόγος: Μα φυσικά ο Ρώσος πολυεκατομμυριούχος προσέλαβε την ιρακινο-βρετανή αρχιτέκτονα Zaha Hadid (η οποία σχεδίασε το επίσης φουτουριστικό κολυμβητήριο του Πεκίνου που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες) να το φτιάξει και το τελικό αποτέλεσμα ήταν μια έπαυλη 2700 τετραγωνικών!

/
Το ευτυχές ζεύγος όπως εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Bond στο Λονδίνο πριν λίγες ημέρες! Ο αγαπημένος της Ναόμι κάνει τα πάντα για να οδηγηθούν στο γάμο που θα γίνει σύντομα όπως φημολογείται, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης. Μάλιστα λέγεται ότι στο σπίτι αυτό θα κατοικήσουν μετά το γάμο τους. O 46χρονος έχει το παρατσούκλι ο Ντόναλτ Τράμπ της Μόσχας και αρέσκεται να έχει πλάι του πανέμορφες συνοδούς, μια εκ των οποίων είναι και η Ναόμι.

/
Αυτό είναι το σχέδιο της φουτουριστικής κρεβατοκάμαρας, Το κρεβάτι είναι στον αέρα θυμίζοντας έντονα τις κουκέτες του Σταρ Τρεκ ενώ το φως μπαίνει από παντού! Οι “μαλακές” καμπύλες είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του σχεδιασμού της Hadid.

/
Τραπεζαρία και μπαρ θυμίζουν σκηνή από ταινία! Ο διαχωρισμός από το σαλόνι γίνεται με ένα εναέριο τζάκι. Η επίπλωση είναι βεβαίως αντίστοιχα φουτουριστική!

/Η θέα από την κρεβατοκάμαρα του πάνω ορόφου είναι εντυπωσιακή ενώ το τζάκι είναι ίσως το μόνο στοιχείο “παράδοσης” σε ένα σπίτι που είναι βγαλμένο από τον επόμενο αιώνα! Η έπαυλη φημολογείται ότι διαθέτει σπα, πισίνα και γυμναστήριο, όπως φυσικά οφείλει!

/
Η σκάλα αυτή οδηγεί στο δεύτερο όροφο του σπιτιού. Αυτό το “βυθισμένο” ισόγειο λειτουργεί σαν χώρος αναψυχής, όπως είθισται στα μεγάλα σπίτια!

/
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία οι εργασίες για την ολοκλήρωση και την παράδοση του σπιτιού προχωρούν ταχύτατα. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν ολοκληρωθεί και απομένει η ολοκλήρωση του εξωτερικού του σπιτιού.


Ακόμη και ο νυχτερινός φωτισμός του σπιτιού παραπέμπει σε διαστημόπλοιο! Οι γυάλινες επιφάνειες καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του κάτω ορόφου κάνοντάς το διάφανο. Αν όμως αναλογιστεί ότι πέριξ του σπιτιού υπάρχει πυκνό δάσος τότε η Ναόμι δεν έχει να φοβηθεί για τους παπαράτσι!

Read More

And More