Πώς είναι το σπίτι της Madonna;

Palm Beach Polo Country Club. Κέντρο αποκλειστικά για μέλη στη Φλόριντα. Εκεί λοιπόν έχει και η Madonna σπίτι -και που δεν έχει! Το αγόρασε 4,6 εκατομμύρια δολάρια. Να το δούμε;


Το pop idol, αυτή η εκκεντρική περσόνα δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό. Έπρεπε κι αυτή, όπως κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες να διαθέτει το δικό της χώρο στο prive club.


Φύση, πλακόστρωτο και λευκό με παστέλ… για την απαιτούμενη επιβλητικότητα!


Μεγάλη εξωτερική πισίνα και τζακούζι σε οβάλ σχήμα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Κουρτίνες για πρακτικούς, αλλά και για αισθητικούς λόγους!


Ένα resort για ξεκούραση επιβάλλεται να έχει ελαφριά διακόσμηση και μεγάλους φωτεινούς χώρους. Άνεση σημαίνει πολυτέλεια άλλωστε.


Καθιστικό σε λευκό με μπλε νότες τις πολυθρόνες, τα μαξιλάρια του καναπέ και το χαλάκι. Navy look για ένα καλοκαιρινό σπίτι. Πρόσεξες ότι αντί για τραπεζάκι έχει ένα μπαούλο; Μήπως να εκμεταλλευθείς κι εσύ την ιδέα; Μια ανατρεπτική διακοσμητική σκέψη.


Κουζίνα σε λευκό και ξύλο. Συμπληρώνουν φωτιστικά που παραπέμπουν επίσης σε navy στιλ.


Οι παλ πράσινες αποχρώσεις προσδίδουν μια πιο χαλαρωτική διάθεση στον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Οι μεγάλες τζαμαρίες αφήνουν το φως του ήλιου να εισέλθει μέσα στο δωμάτιο και να το κάνει πιο φωτεινό. Το φλοράλ κρεβάτι δίνει το δικό του ρομαντικό στίγμα.


Παστέλ αποχρώσεις και φλοράλ κρεβάτια και στον ξενώνα. Το λευκό συνεχίζει να πρωταγωνιστεί προσδίδοντας την πολυτέλεια που απαιτείται από τους σταρ.

Read More

And More