Διακόσμησε το σπίτι σου σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας για το 2013!

Αποφάσισες να αλλάξεις διακόσμηση αλλά δεν ξέρεις τι να προτιμήσεις; Άνοιξε τη ντουλάπα σου και κοίτα τις τάσεις για το καλοκαίρι του 2013! Η επερχόμενη μόδα σου δίνει χρήσιμες ιδέες!


Τι θα έλεγες για ρίγες; Ο οίκος Suno παίζει με τα ριγέ, μεταλλιζέ και γυαλιστερά υφάσματα για το καλοκαίρι του 2013. Ίσως δεν είναι πρακτικό να βάλεις γυαλιστερά σεντόνια στο κρεβάτι σου αλλά τα ριγέ είναι μια εξαιρετική ιδέα που θα δώσει ύφος στην κρεβατοκάμαρά σου!


Η αφηρημένη τέχνη είναι μια τάση όχι μόνο στη μόδα του 2013 αλλά και στη διακόσμηση! Πάρε παράδειγμα αυτή τη φόρμα του Marni και ένα βάζο με παρόμοιο σχέδιο! Τι πιο απλό από το να επιλέξεις αντικείμενα με έμπνευση τα abstract σχέδια και να αφήσεις τη φαντασία σου να οργιάσει!


Τα έντονα εμπριμέ είναι η μεγάλη αγάπη της σχεδιάστριας Anna Sui για το 2013 και μπορούν να μπουν και στο σπίτι σου εάν σου αρέσουν τα χρώματα και οι έντονες συγκινήσεις! Επέλεξε ένα χαλί σε εμπριμέ έντονα χρώματα ή ένα ριχτάρι με λαχούρια ή μαξιλάρια σε έντονους εμπριμέ χρωματισμούς!


“Αυτό που λείπει” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το φόρεμα του Michael Kors αλλά και για τα αντικείμενα που θα επιλέξεις να βάλεις στο σπίτι σου που θυμίζουν το φόρεμα. Οι “ελλείψεις” στη μόδα είναι γοητευτικές, το ίδιο ισχύει και για τα διακοσμητικά αντικείμενα όπως αυτή η πολυθρόνα!


Υπάρχουν, βέβαια, πάντα οι κλασικές αξίες! Όπως στη μόδα είναι η Chanel με τις χρυσές μπορντούρες στα ρούχα έτσι κι εσύ μπορείς να επιλεξεις χρυσά κεντήματα στα σεντόνια ή στα τελειώματα της κουρτίνας σου!


Η δαντέλα είναι μια “θηλυκή” επιλογή και αγαπημένη των σχεδιαστών όπως του Emilio Pucci για το καλοκαίρι του 2013. Αν αποφασίσεις να την κάνεις ταπετσαρία, τότε σίγουρα είσαι μέσα στη μόδα!


Το δέρμα είναι μια πρόταση που τελικά συναρπάζει τόσο τους σχεδιαστές μόδας όσο και τους διακοσμητές! Η Jenni Kayne προτείνει δερμάτινα σορτσάκια για το καλοκαίρι του 2013 ενώ εσύ μπορείς να επενδύσεις σε μια πολυθρόνα Barcelona από δέρμα για να κάνεις τη… “δερμάτινη” επαναστάσή σου!


Το peplum dress αποτελεί μια τάση στη μόδα που σχεδιαστές όπως η Rachel Roy έχουν εντάξει στην κολεξιόν τους για το 2013. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ με τις κουρτίνες της κουζίνας σου που μπορούν να έχουν layers υφάσματος για μια πιο παιχνιδιάρικη όψη!


Οι διαφάνειες υπήρξαν αγαπημένα “παιχνίδια” των σχεδιαστών μόδας όπως της αμερικανίδας Rachel Comey που προτείνει διαφανή, σκούρα top με floral παντελόνια. Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα της σκούρας αλλά διαφανούς κουρτίνας που επιτρέπει στο φως να μπαίνει χωρίς να σε τυφλώνει;

Read More

And More