Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.07.2014 | 21:43

Οι νέες τάσεις στην κουζίνα είναι εδώ από την Porcelana!

Οι νέες τάσεις στην κουζίνα είναι εδώ από την Porcelana!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στην Porcelana θα βρεις ολοκληρωµένες προτάσεις, ή θα συνθέσεις τη δική σου πρόταση από µια µεγάλη γκάµα σχεδίων και χρωµάτων. Τα έπιπλα κουζίνας, σε συνδυασµό µε τους ανθεκτικούς ανοξείδωτους και γρανιτένιους νεροχύτες, επενδύονται και µε ηλεκτρικές συσκευές από µεγάλες συνεργαζόµενες εταιρείες του χώρου. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις την κουζίνα σου από το µηδέν, χωρίς προσαρµογές και χρονοβόρες αναζητήσεις.

Και ιδού μερικές από τις πιο μοντέρνες κουζίνες που έχει να σου προτείνει η Porcelana:


Έπιπλα κουζίνας με γυαλιστερή επιφάνεια χωρίς προεξοχ΄ς από χερούλια για ένα open plan χώρο κουζίνας-τραπεζαρίας-σαλονιού.


/
Για σένα που αγαπάς την αρχοντιά των σκούρων επίπλων, αυτή η πρόταση είναι ιδανική!Κουζίνα με τετράγωνες πόρτες και με επικάλυψη από φύλλο χρυσού ή ασήμι.Μοντέρνα κουζίνα σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση.Για ένα μεγάλο χώρο αυτή η πρόταση με αμερικάνικη επιρροή είναι ό,τι πρέπει!


Με καινοτόμα στοιχεία υψηλού design και απόλυτης λειτουργικότητας αυτή η πρόταση είναι κλασική και ταυτόχρονα μοντέρνα!Για οικονομία χώρου και απόλυτη λειτουργικότητα το μοντέλο Etnika είναι αυτό που ψάχνεις!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10