Διακοσμητικά που… γεννούν συναισθήματα υπάρχουν;

Θα σκεφτόσουν ποτέ πως μερικά διακοσμητικά αντικείμενα στο σπίτι σου θα μπορούσαν να ανασύρουν από το υποσυνείδητό σου συναισθήματα; Και όμως, ο designer Jorge Diego Etienne από το Mexico βάλθηκε να μας… αναστατώσει μέσα από την ολοκαίνουρια σειρά Versus! Τα αρχιτεκτονικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα που μόνο ως γλυπτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, στοχεύουν στη δημιουργία μιας συναισθηματικής, πέρα από την πρακτική, σχέση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη τους και αυτά!

Φτιαγμένα από μάρμαρο και ξύλο τα οποία οι τεχνίτες λαξεύουν στο χέρι και ενσωματώνουν στα αλουμινένια εξαρτήματά τους, τα βοηθητικά και διακοσμητικά statement items της συλλογής Versus ποικίλουν σε υλικά και χρώματα, “παίζοντας” με τις αντιθέσεις στις υφές και τις αποχρώσεις τους.

Στόχος του σχεδιαστή ήταν να δημιουργήσει ένα είδος αλληλεπίδρασης ανάμεσα στο θεατή και τα διακοσμητικά, προκειμένου να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα της κατασκευής τους! Σε κάθε περίπτωση, το οπτικό αποτέλεσμα είναι τόσο ξεχωριστό που θα έκανε κάθε interior design να “απογειωθεί”!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δοκιμάσεις να… συνδεθείς με τα αρχιτεκτονικά γλυπτά του Jorge Diego Etienne!

Read More

And More