Για ένα σπίτι… πολυμορφικό, η απάντηση είναι Omelette-Ed

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις ένα σπίτι είναι πάντοτε ένας πολυ… πολιτισμικός χώρος, που ποτέ δεν διακοσμείται από έναν και μόνο designer ή brand, αλλά αποτελείται από πολλά διαφορετικά κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί από ξεχωριστούς σχεδιαστές και κατασκευαστές. Εκείνο, όμως, που τα συνδέει είναι το κοινό στυλ και η ενιαία αισθητική. Άλλωστε, αυτό είναι και το στοιχείο που κάνει το εκάστοτε σπίτι ενδιαφέρον και όχι μονότονο! Πάνω σε αυτή τη σκέψη, λοιπόν, η εταιρία Omelette-Ed του design studio La Mamba από τη Βαλένθια αποφάσισε να λανσάρει μια ολοκληρωμένη συλλογή επίπλων, που όμως αποτελείται από τρεις διαφορετικούς σχεδιαστές! Μάλιστα, η ολοκαίνουρια σειρά επίπλων είναι μέρος του project Mediterranean Reflections και είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνει ολοκληρωμένα έπιπλα και όχι αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα.

Η συλλογή δημιουργήθηκε από τους Iratzoki-Lizaso, Isaac Piñeiro, αλλά και τους ίδιους τους La Mamba, από τους οποίους ο καθένας ανέλαβε να δημιουργήσει ένα έπιπλα για τη συλλογή από τραπέζι, καρέκλα και καναπέ, δηλαδή τα βασικά “συστατικά” ενός σπιτιού. Κάθε δημιουργικό studio ακολούθησε το προσωπικό στυλ που το χαρακτηρίζει, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να μοιάζει παράταιρο, μιας και η αισθητική γραμμή παραμένει ενιαία. Έτσι, οι designers Iratzoki-Lizaso έφτιαξα στο Lasso table, που παίρνει το όνομά του από τη μεταλλική ράβδο που “αγκαλιάζει” σαν λάσο τα πόδια του τραπεζιού. Ο Isaac Piñeiro σχεδίασε τη συλλογή καθισμάτων Terra collection, που αποτελείται από καρέκλες που συνδυάζουν την τεχνική του λυγισμένου ξύλου με το μέταλλο και το ύφασμα, σε ένα μοναδικά minimal και ταυτόχρονα elegant αποτέλεσμα. Και τέλος, οι La Mamba δημιούργησαν τον εκπληκτικό καναπέ Must sofa, ο οποίος διαθέτει αρκετά “παιχνιδιάρικη” όψη που θυμίζει πολύγωνο με αναφορές στις diamond μορφές!

Στις φωτογραφίες παρακάτω μπορείς να δεις τα special items που συμπληρώνουν τη νέα συλλογή επίπλων, αλλά και τη μοναδική σύνθεση που δημιουργούν μεταξύ τους!

Read More

And More