Μια αξέχαστη δεξίωση γάμου στο πολυτελές ξενοδοχείο The Margi

Η μέρα του γάμου είναι από τις σημαντικότερες στη ζωή κάθε ζευγαριού. Μια γιορτή αγάπης που θα θυμάσαι για πάντα. Μια δεξίωση που θα ξεχωρίζει για την αισθητική της μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας στη Βουλιαγμένη, εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, το ξενοδοχείο The Margi κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα, με μια δεξίωση που μένει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων.

Επειδή το προσωπικό του The Margi επιθυμεί όλοι να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”, φροντίζει ώστε το κάθε ζευγάρι να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Με μια ομάδα εξειδικευμένων wedding experts και με την προσωπική σφραγίδα της ιδιοκτήτριας Μαρίας Σταυρίδη, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μαζί τους μαγικές εικόνες και παραμυθένιες εμπειρίες, με γνώμονα πάντα την υψηλή αισθητική και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το γαμήλιο σκηνικό είναι ονειρικό, σε απολυτή αρμονία με τις επιλογές των νεονύμφων και παρασύρει τους πάντες σε μια γιορτή αγάπης και ρομαντισμού! Στις τέσσερις διαφορετικές αίθουσες δεξιώσεων του The Margi, ανάμεσα σε elegant ανθοσυνθέσεις, κρυστάλλινα κηροπήγια και εντυπωσιακούς καθρέφτες, οι καλεσμένοι αφού περάσουν από το τραπέζι των… ευχών, απολαμβάνουν είτε ένα ποτήρι εκλεκτής σαμπάνιας, είτε τα signature cocktails που επιλέγει το ζευγάρι.

Παράλληλα, στο The Margi, η γεύση αποτελεί την πεμπτουσία κάθε εκδήλωσης. Οι γαστρονομικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή φέρνουν στο γαμήλιο τραπέζι το άρωμα της Μεσογείου, μέσα από αγνά υλικά, επιλεγμένα από τη Margi Farm, την οικογενειακή φάρμα του The Margi που παράγει βιολογικά προϊόντα, σερβιρισμένα σε εκλεπτυσμένο art de la table.

Τέλος, επειδή η πρώτη νύχτα του γάμου αποτελεί μια ξεχωριστή ανάμνηση, το The Margi προσφέρει σε κάθε νιόπαντρο ζευγάρι, πολυτελείς σουίτες υψηλής αισθητικής, ολοκληρώνοντας έτσι τη γαμήλια βραδιά που ονειρευόταν.

Info
The Margi Hotel
Λητούς 11, Βουλιαγμένη
Τηλ. +30 210 8929000

Read More

And More