Βάλε ένα… πλυντήριο και θα σου πω!

Την έκφραση “Βάλε έναν καφέ και θα σου πω!” σίγουρα την ξέρεις… Τη λέμε όταν θέλουμε να τα πούμε στο πόδι με μια φίλη όσο διαρκεί ένας γρήγορος καφές και να προλάβουμε να αναλύσουμε-λέμε τώρα!- τα τρέχοντα προβλήματα: νοικοκυριό, πεθερά, παιδιά, σύζυγος ή… γκόμενος, κλπ κλπ.

Πλέον όμως, μιας και ο καφές ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου, λέω στις φίλες μου ή μου λένε “Βάλε ένα πλυντήριο και θα σου πω”! Και έχω πολλούς λόγους να το λέω αυτό!

1.Έχουν αλλάξει οι εποχές και τα πλυντήρια! Πλέον αγοράζεις ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο LG (ναι, είναι 2 συσκευές σε μια!) και ξεχνάς τα πάντα άρα όσο αυτό πλένει και στεγνώνει τα ρούχα εσύ… τσατάρεις στα γρήγορα με τις φίλες σου και λέτε τα νέα της ημέρας! Επιπλέον θα έχετε ένα λόγο παραπάνω να μαζεύεστε γιατί θα πρέπει η μία να δείξει στην άλλη τι εφαρμογές κατέβασε από το κινητό της για το πλυντήριο! Ναι! Δε σου κάνω πλάκα! Τα πλυντήρια LG με τεχνολογία NFC σου επιτρέπουν να κατεβάσεις νέα επιπλέον προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες σου. Χρησιμοποιώντας το “tagging” της τεχνολογίας NFC, κατεβάζεις προγράμματα όπως Βαμβακερά, Παιδική Φροντίδα και Χαμηλές Θερμοκρασίες. Στη συνέχεια, με το “tagging” του smartphone πάνω στην ετικέτα NFC που βρίσκεται στην επιφάνεια του πλυντηρίου τα εφαρμόζεις στη συσκευή και τα χρησιμοποιείς! Ε, αυτός δεν είναι λόγος να τα πείτε οι φιλενάδες;

2. Πόσες φορές σου χει τύχει να βάλεις πλυντήριο, να κάτσεις να τα πεις με τη φίλη σου και ούσα κουρασμένη να έχεις ξεχάσει να μαζέψεις όλα τα ρούχα και να τα δεις αφού πάτησες την Έναρξη; Συνήθως τραβάς τα μαλλιά σου αλλά τώρα πια απλά πατάς την παύση στο LG σου και βάζεις μέσα ό,τι ξέχασες!

3. Αν έχεις LG TurboWash τότε θα καταλάβεις πόσο νόημα κρύβει πίσω της η φράση “Βάλε πλυντήριο και θα σου πω!” αφού σε λιγότερο από μία ώρα σου χει πλύνει τα ρούχα εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια και νερό και εσύ έχεις προλάβει να κάνεις τις δουλειές σου ή να τα πεις με τη φίλη σου!

4. Να μου το θυμηθείς: Αν έχεις πλυντήριο LG με τεχνολογία Ατμού LG TrueSteam™, γιατί είσαι και μανούλα και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι τα ρούχα των παιδιών να είναι αποστειρωμένα και χωρίς αλλεργιογόνα, οι φίλες σου θα έρχονται σε σένα για καφέ κυριολεκτικά για να βάλεις πλυντήριο και να το θαυμάσουν!

Τελικά, έχω την υποψία ότι με ένα πλυντήριο LG που καλύπτει κάθε ανάγκη σου, που προσαρμόζεται ανάλογα με το τι χωρητικότητα θέλεις, που ενσωματώνει τεχνολογία ατμού, που σου εξοικονομεί χρόνο και χρήμα μάλλον θα καταργήσεις τον καφέ με τις φίλες σου και θα κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου να το χαζεύεις και να απολαμβάνεις το γεγονός ότι για πρώτη φορά η τεχνολογία σε… σκέφτεται και κάνει πράξη την ανάγκη σου για #ΧronosGiaEmena!

Read More

And More