Kylie Jenner: Η καλιφορνέζικη μονοκατοικία που δεν μπορεί να… αποχωριστεί

Μπορεί να ξόδεψε 2,6 εκατομμύρια δολάρια για να το αποκτήσει και να αφιέρωσε χρόνο και φυσικά ακόμη περισσότερα χρήματα για να το διακοσμήσει σύμφωνα με τα γούστα και το στυλ της, αλλά η ώρα έχει έρθει και εδώ και σχεδόν ένα χρόνο για την Kylie Jenner να ακολουθήσει διαφορετικές πορείες με το… σπίτι της! Ήδη από τον περασμένο Ιούνιο, ο… Βενιαμίν της (ομολογουμένως) πολυπληθούς οικογένειας Kardashian- Jenner αποφάσισε να προχωρήσει στην πώληση της μονοκατοικίας της στο Calabasas της California, μόνο που μέχρι στιγμής… κανένας δεν φαίνεται να το θέλει! Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες η νεαρή starlet αποφάσισε να ρίξει την τιμή πώλησης, από τα 3,9 εκατομμύρια στα 3,3 εκατομμύρια δολάρια (ok, η διαφορά δεν είναι τεράστια, αλλά κάπως αισθητή), σε μια προσπάθεια να κάνει το σπίτι περισσότερο “θελκτικό” για τους υποψήφιους αγοραστές!

Το “παλατάκι” της μικρής Jenner αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια και εξήμισι μπάνια, ενώ η έκτασή του αγγίζει τα 450 τ.μ., με τεράστιο κήπο και πισίνα. Στους δύο ορόφους που εκτείνεται η έπαυλή της συναντά κανείς ένα movie room, ένα glam room (!) και την oversized γκαρνταρόμπα με ολοκληρωμένο καθιστικό και φυσικά ξεχωριστό δωμάτιο για τα παπούτσια της. Επιπλέον, ο κήπος πέρα από την ονειρεμένη πισίνα περιλαμβάνει και τραπεζαρία για τις νυχτερινές φιέστες, σπα και barbeque bar.

Όσο για τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, το glamour είναι το στοιχείο που το χαρακτηρίζει. Μαύρα ξύλινα πατώματα εκτείνονται σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, ενίοτε καλυμμένα με wall to wall μοκέτα, ολόλευκοι τοίχοι με ελάχιστες λεπτομέρειες ώχρας που δημιουργούν μεγαλύτερη αίσθηση προοπτικής, καθρέφτες, πολυέλαιοι και η απόλυτη διχρωμία του ασπρόμαυρου είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το διακοσμητικό στυλ της Kylie Jenner.

Παρακάτω μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο σπίτι της Kylie και να αναρωτηθείς πώς είναι δυνατόν να είναι ακόμα ελεύθερο!

Το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού κυριαρχείται από την black & white αισθητική, με τους πολυτελείς πολυελαίους να συμπληρώνουν την εικόνα.

Το fitting room περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις για την εκκολαπτόμενη star της διάσημης οικογένειας.

Η αγγλικού στυλ “ανοιχτή” κουζίνα δίνει ένα περισσότερο cozy αποτέλεσμα στους κυρίως χώρους της μονοκατοικίας.

Η (άδεια πλέον) γκαρνταρόμπα της Kylie Jenner είναι oversized, αλλά σίγουρα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να την… γεμίσει.

Η “παπουτσοθήκη” της Kylie σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου, όταν ακούς τη λέξη.

Το movie room είναι αρκετά ευρύχωρο και “ζεστό”, ό,τι πρέπει για τις κινηματογραφικές βραδιές με φίλους.

Στο κεντρικό μπάνιο της, η Kylie “έβγαλε” όλο το glam που έκρυβε μέσα της. Μαύρο subway tile, μπανιέρα με πόδια λιονταριού και καθρέφτες συνθέτουν την ιδιαίτερη εικόνα.

Ένα από τα μικρότερα μπάνια του σπιτιού, με μια ενδιαφέρουσα επιλογή στην ταπετσαρία που κοσμείται από… νεκροκεφαλές και ολόχρυσο περίβλημα στον καθρέφτη.

Το barbeque bar του κήπου είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ακόμη και ολόκληρη την οικογένεια Kardashian- Jenner.

And More