Lauren Conrad: Δες πώς μοιάζει το “ινσταγκραμικό” σπίτι της διάσημης τηλεπερσόνας και σχεδιάστριας

Τη γνώρισες και την αγάπησες μέσα από τα reality shows του MTV “Laguna Beach” και “The Hills”. Η Lauren Conrad, όμως, δεν στάθηκε μόνο σε αυτή την επιτυχία της, αλλά ως σχεδιάστρια και επιχειρηματίας έχει χαράξει πλέον τη δική της πορεία στο χώρο του θεάματος. Και μπορεί να αποτελεί για πολλούς εκεί έξω beauty inspiration, αλλά εδώ θα μιλήσουμε για ένα άλλο χάρισμά της, που ίσως να μην γνώριζες: τις μεσιτικές ικανότητές της! Ω, ναι, η νεαρή designer και τηλεπερσόνα φαίνεται πως έχει το… μαγικό άγγιγμα σε ό,τι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αποκτήσει επαύλεις και εξοχικές κατοικίες αξίας πολλών (πολλών!) εκατομμυρίων δολαρίων, λες και είναι ο “γκουρού” της μεσιτικής αγοράς! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα σπίτια της έχουν τα πιο εντυπωσιακά interior designs που έχουμε δει! Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η πολυτελής μονοκατοικία της στην περιοχή Pacific Palisades της California, που αποφάσισε μεν να προχωρήσει στην πώλησή της, αφού όμως είχε προβεί σε ριζικές αλλαγές, καθιστώντας το σπίτι σε ένα από τα πιο ποθητά στη showbiz!

Χτισμένο το 2004 και με έκταση 545 τ.μ., η υπερπολυτελής έπαυλη που με την ισπανική αρχιτεκτονική είναι μια “μεθυστική” κατοικία με απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας. Η ίδια απέκτησε το σπίτι το 2015 έναντι 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έκρινε πως μετά τις παρεμβάσεις στο design και τη διακόσμησή του άξιζε να ανεβάσει την τιμή πώλησης κατά 800.000 δολάρια. Με πέντε master σουίτες, πεντέμισι μπάνια και δύο ξενώνες- γραφεία, το αχανές σπίτι της Lauren Conrad φαίνεται πως έχει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να χαρακτηριστεί “ονειρικό”! Την ίδια στιγμή, οι εξωτερικές εκτάσεις αγγίζουν τα έξι στρέμματα και “φιλοξενούν” μια ολοκληρωμένη τραπεζαρία, μια πισίνα που θυμίζει oversized λίμνη, σπα, καταρράκτη, ένα δενδρόσπιτο και φυσικά τζάκι και barbecue στο εξωτερικό lounge για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Οι κοινόχρηστοι εσωτερικοί χώροι “λούζονται” στο φυσικό φως, με το σαλόνι και την τραπεζαρία να καταλήγουν στην open plan κουζίνα, και έπειτα να οδηγούν προς το δεύτερο καθιστικό και τα υπνοδωμάτια, ενώ χρησιμοποιούν τα ίδια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως είναι τα ξύλινα πατώματα, τις κυρτές οροφές με διακόσμηση από ξύλο και τις γαλλικές πόρτες. Οι κατάλευκοι και πανύψηλοι τοίχοι ταιριάζουν εκπληκτικά με τις γήινες υφάνσεις και τις φυσικές υφές που έχουν χρησιμοποιηθεί στα έπιπλα, ενώ το τρίπτυχο stylish, cozy & comfy περιγράφει άψογα τη διακόσμηση του σπιτιού!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου τη μοναδικότητα του σπιτιού της Lauren Conrad!

Το ειδυλλιακό καθιστικό της μονοκατοικίας κινείται σε neutral τόνους, με το παλαιωμένο ξύλο στο δάπεδο και την οροφή να “κλέβουν” την παράσταση.

Το δεύτερο και πιο οικογενειακό σαλόνι της Lauren ακολουθεί τους κανόνες του french design, με τις πολυτελείς υφές να πλαισιώνουν το stylish τζάκι.

Η open plan κουζίνα θα μπορούσε να ανήκει και στο “δυναμικό” ενός ακριβού εστιατορίου, ενώ η ουδέτερη τραπεζαρία για το πρωινό “δένει” απόλυτα με τα στοιχεία που την περιτριγυρίζουν.

Η “επίσημη” τραπεζαρία του σπιτιού είναι ελαφρώς απομονωμένη, ενώ συνεχίζει να μοιράζεται την αισθητική των υπόλοιπων κοινόχρηστων χώρων.

Η master κρεβατοκάμαρα είναι η επιτομή της λιτής κομψότητας, με το απαραίτητο layering να κάνει την εμφάνισή του στις φινετσάτες υφάνσεις.

Το en suite μπάνιο του υπνοδωματίου είναι επενδυμένο με ψηφιδωτό λευκό πλακάκι, ενώ η υπερμεγέθης και σύγχρονη ντουζιέρα έρχεται να συμπληρώσει την μπανιέρα με πόδια λιονταριού.

Η στιβαρή και elegant γκαρνταρόμπα της σχεδιάστριας.

Το φουαγιέ της μονοκατοικίας είναι η επιτομή του… ινσταγκραμικού σκηνικού.

Η μεγαλειώδης ξύλινη σκάλα που οδηγεί από τους κοινόχρηστους χώρους στα ιδιωτικά δωμάτια.

Εξωτερική άποψη της μονοκατοικίας με τη “λίμνη” σε πρώτο πλάνο.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

And More