Color trends: Αυτό είναι το νέο χρώμα που κάνει… ντεμπούτο στην ανοιξιάτικη διακόσμηση

Αν ψάχνεις ένα καινούριο χρώμα να λατρέψεις στο interior design, τότε μόλις βρήκες το next best thing και είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείς! Μπορεί ο χειμώνας να πέρασε, με το “βαρύ” και… σκοτεινό κλίμα του, αλλά μία απόχρωση που υπό κανονικές συνθήκες θα ανήκε σε έναν μήνα όπως ο Ιανουάριος, έρχεται να ταράξει τα νερά, με τη βαθιά και moody “προσωπικότητά” του! Και αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το μελιτζανί! Σε όποια απόχρωσή του και αν το συναντήσεις, το σκούρο μοβ με κόκκινες νότες είναι ένα από τα πιο ευδιάθετα και… ξεκούραστα χρώματα. Μάλιστα, η τάση του μελιτζανί δεν περιορίζεται μόνο στα χρώματα των τοίχων, αλλά και σε οποιοδήποτε έπιπλο, διακοσμητικό αντικείμενο και ύφασμα ή ακόμη και στο exterior design ενός σπιτιού.

Το φάσμα του μελιτζανί μπορεί να έχει πολλές και διαφορετικές εκδοχές, ξεκινώντας από τις περισσότερο παστέλ και καταλήγοντας στις αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων, που φέτος έχουν την τιμητική τους στα color trends της διακόσμησης. Επιπλέον, μπορεί να επενδύσει οποιοδήποτε χώρο, από το σαλόνι και την κουζίνα, μέχρι το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο χαλαρωτικά χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο σπίτι. Ταιριάζει άψογα τόσο με “συγγενικές” του αποχρώσεις, όπως το έντονο μπλε- μοβ ή το γήινο mauve marron, αλλά και με εντελώς αντίθετες παλέτες, όπως είναι το πετρόλ, το μπλε ραφ και το σμαραγδί.

Αν αναζητάς, λοιπόν, τη νέα απόχρωση με την οποία θα παθιαστείς, ρίξε μια ματιά στις μελιτζανί λεπτομέρειες που ακολουθούν και ετοιμάσουν να ερωτευτείς!

Read More

And More