Διακόσμηση μπάνιου: Απλά αξεσουάρ που το κάνουν ωραιότερο!

Διακόσμησε το μπάνιο σου με τους πιο οικονομικούς τρόπους και χωρίς ριζικές αλλαγές με απλά “κόλπα” που μπορούν να το κάνουν να δείχνει διαφορετικό. Άλλωστε οι καιροί δεν επιτρέπουν οικονομικά ανοίγματα γι’ αυτό πρέπει να γίνεις εφευρετική και να σκέφτεσαι απλά αλλά έξυπνα!

Οι παρακάτω προτάσεις κινούνται σε αυτό το πλαίσιο και πραγματικά μπορούν να ανανεώσουν την όψη του μπάνιο σου. Προσάρμοσε κάθε ιδέα ανάλογα με το χώρο σου!

Τα καλάθια είναι πάντα μια καλή πρόταση για να αλλάξεις το μπάνιο σου. Επιλέγοντας ένα ή δύο πρωτότυπα σχέδια μπορείς να αλλάξεις την όψη του!

Χρησιμοποίησε πετσέτες σε διάφορα χρώματα είτε συμφωνούν μεταξύ τους είτε είναι πολλά διαφορετικά χρώματα για να δώσεις ένταση στο χώρο σου!

Τα κεριά και τα κηροπήγια για ρεσώ είναι πάντα μια εύκολη, οικονομική και απλή λύση για κάθε χώρο!

Βάλε στο μπάνιο σου χρωματιστά αξεσουάρ. Ειδικά εάν το μπάνιο σου είναι μονόχρωμο, τα αξεσουάρ αμέσως θα κάνουν τη διαφορά.

Τα φρέσκα λουλούδια είναι πάντα μια πηγή ζωντάνιας και ανανέωσης για κάθε χώρο. Ειδικά στο μπάνιο που δεν το περιμένει κανείς, ένα βάζο με λουλούδια ή μια γλάστρα με κάποιο υδρόφιλο φυτό είναι ό,τι πρέπει!


Τα κάδρα και οι καθρέφτες ειδικά εάν έχεις έναν άδειο τοίχο στο μπάνιο σου είναι ιδανική λύση για να του δώσεις ύφος!
Ένα τεράαααστιο trend στη διακόσμηση είναι και αυτός ο μοναδικός συνδυασμός μαρμάρου με μπετόν ή αντικείμενα από μπετόν. Ακόμα και ένα μικρό διακοσμητικό κομμάτι συνδυασμένο με μερικά βότσαλα αλλάζουν την εικόνα του χώρου.
Συνήθως τα μπάνια “πάσχουν” από έλλειψη χώρου και δη αποθηκευτικού. Ένα μικρό και χαριτωμένο τρόλευ που θα έχεις γεμίσει προσεκτικά με πετσέτες και άλλα αξεσουάρ μπορεί να γίνει το κέντρο του μπάνιου σου!

Μια κορνιζαρισμένη αφίσα, ειδικά vintage και ειδικά όταν το μπάνιο σου είναι σε παλιό στιλ μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Read More

And More