Έφυγε από τη ζωή η Βάβω, η πιο αγαπημένη γιαγιά του ελληνικού διαδικτύου

Η Βάβω, η αγαπημένη γιαγιά του ελληνικού διαδικτύου, έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της, αλλά και σε όσους την είχαν γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τα βιντεάκια που γύριζε μαζί με τον εγγονό της, Λευτέρη Μητσόπουλο. Τα αστεία της, η αστείρευτη διάθεσή της, αλλά και ο φοβερός χαρακτήρας της, θα μείνουν σίγουρα αξέχαστα σε όλους.

Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγο ο δημοφιλής stand up comedian, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, κάνοντας μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της, έγραψε χαρακτηριστικά: “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. Ευχαριστώ τη ζωή που μου χάρισε μια γιαγιά σαν εσένα (ήσουν είσαι και θα είσαι το μωράκι μου η 2 φορές μαμά μου και ο φίλος μου). Χαίρομαι που ωρίμασα από μικρός και κατάλαβα τι είσαι και τι είναι οι παππούδες που έχουμε.. χαίρομαι που πέρασα 7 χρόνια γεμάτα δίπλα δίπλα με γέλιο χαρά αγάπη χαβαλέ βίντεο αγκαλιες φιλία παρεούλα εκεί στο τζάκι. αυτό ήταν το στέκι μας. Με μεγάλωσες 25 χρόνια τώρα αλλά κατάλαβα τα τελευταία 7 τι έχω δίπλα μου γιατί ήμουν παιδάκι τότε. Σε αγαπάω τόσο πολύ και το ξέρεις στο έλεγα κάθε μέρα καρδούλα μου. Θα μου λείψεις πολύ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ηθελα να ηρεμήσεις ταλεποριθηκες πολύ εύχομαι να ηρεμήσεις τώρα. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΒΟΥΛΑ ΜΟΥ”.

Ωστόσο, την λατρεμένη γιαγιά του αποχαιρέτησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο άλλος εγγονός της, ο Γιάννης Μητσόπουλος. O νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Rising Star, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της και την αποχαιρέτησε με τα εξής λόγια: “Καλό ταξίδι γιαγιάκα μου! Έτσι είναι! Άφησες όμως το σημάδι σου! Βάβωωω #arxigos #odigos #koukla”.

Η Βάβω είχε μιλήσει στο nafpaktianews και την Ζωή Δενδραμή με ιδιαίτερη αγάπη και το γνωστό της χιούμορ για τα εγγόνια της.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα, στις 14:00, στην Κάτω Δάφνη, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.

Συλλυπητήρια.

Read More

And More