Είμαι καλεσμένη σε γάμο! Τι να φορέσω; Η fashion editor προτείνει…

Είναι η περίοδος όπου τα καλέσματα σε γάμους φίλων, συνεργατών και γνωστών σου σε έχουν κάνει να νιώθεις κάτι σαν μικρός star αφού δεν προλαβαίνεις να αλλάζεις ρούχα και να πηγαίνεις σε γιορτές αγάπης και χαράς.

Το καταλαβαίνω λοιπόν πως το άγχος αυτής της γιορτής είναι μεγάλο ιδιαίτερα για εμάς τις γυναίκες που οφείλουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια ρούχα ξανά και ξανά -πλέον οι φωτογραφίες δημοσιεύονται και στο διαδίκτυο οπότε είναι “λάθος” να είσαι σε διαφορετικούς γάμους με το ίδιο σύνολο. Και δεν γίνεται να ξοδεύουμε μία μικρή περιουσία κάθε φορά. Θα πρέπει να σκεφτείς ψύχραιμα και να δουλέψεις εναλλακτικούς συνδυασμούς ώστε να κάνεις ακόμη και τα ίδια ρούχα να μοιάζουν διαφορετικά αλλάζοντας τα βασικά στοχεία όπως το τοπ ή τα αξεσουάρ.

Η Σοφία Σούζα που κυκλοφορεί στα μαγαζιά σου συγκεντρώνει τρία βασικά κομμάτια που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε κάνουν να φτάσεις στην κοινωνική σου εκδήλωση κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Πάμε να δούμε φορέματα, φούστες και παντελόνια λοιπόν…

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές.


Η πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο μυαλό όταν έχεις να πας κάπου καλεσμένη είναι να φορέσεις ένα φόρεμα που θα αναδείξει τα κάλλη σου χωρίς φυσικά να είναι προκλητικό. Η Σοφία σου βρήκε κομψά φορέματα που σου τα συνδύασε με πέδιλα, τσάντες και αξεσουάρ σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας κι εσύ μπορείς να ξετρυπώσεις τους θησαυρούς με ένα “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Οι φούστες είναι μία εξίσου σικάτη επιλογή και αξίζει να τη δοκιμάσεις γιατί παίζοντας με τα τοπ μπορείς να δώσεις έντονο χαρακτήρα στο σύνολό σου. Πέδιλα, αέρινα υφάσματα και όμορφα χρώματα είναι μόνο λίγες από τις λεπτομέρειες που θα σε ξετρελάνουν στα “καλούδια” αυτής της εβδομάδας. Κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Τα παντελόνια μπορεί μέχρι σήμερα να σου έμοιαζαν απαγορευτικά για μέσα στο καλοκαίρι αφού ζεσταίνουν αρκετά αλλά φέτος οι παντελόνες, τα έντονα prints, οι αέρινες γραμμές και τα σικάτα τοπ θα δώσουν άλλη διάσταση στο ντύσιμό σου που πολλές φορές τα φορέματα δεν μπορούν να κάνουν. Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More