Trench Coat, Jacket ή Blazer; Tα πανωφόρια της Άνοιξης στις βιτρίνες του TLIFE!

H εποχή μπορεί να έχει ζεστάνει αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς πως το βράδυ -ακόμη και το πρωί- την ψυχρούλα του την έχει κι ένα πανωφόρι θέλεις να το ρίξεις στην πλάτη σου. Ποιό είναι το πιο σωστό κομμάτι για αυτήν την εποχή; Κάποιο κομψό σακάκι, ένα jacket ή μια καμπαρντίνα που θα επιτρέπει το ντύσιμό σου να αναδειχθεί αλλά και να σε κρατάει ζεστή.

Με αυτό το σκεπτικό και με κριτήριο πάντα το στιλ, το TLIFE και η fashion editor Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και σου συγκεντρώνει τα πιο κομψά κομμάτια που θα σε ζεστάνουν αλλά και θα σου προσθέσουν στιλ.

Κάνε “κλικ” πάνω στις φωτογραφίες για να δεις όλες τις επιλογές…


Απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ένα κομψό σακάκι αυτόματα δίνει προσωπικότητα στο ντύσιμό σου, δίνει κύρος και μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Τα μεταξωτά “χαλαρά” loose υφάσματα φέτος είναι επίκαιρα και μπορείς να τα φορέσεις επάνω από φορέματα, τζιν παντελόνια ακόμη και κοντά σορτς. Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Τα jackets τα έχεις σίγουρα συνδεδεμένα στο μυαλό σου με πιο casual στιλιστικές επιλογές. Τόλμησε και συνδύασε το jacket σου με ένα κοντό φόρεμα και ψηλά τακούνια και θα δεις πως αυτόματα το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα sexy.
Για να δεις όλα τα μοδάτα πανωφόρια που επέλεξε η Σοφία για εσένα κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.


Αν υπάρχει ένα πανωφόρι σύμβολο της κομψότητας τότε αυτό είναι αναμφισβήτητα η καμπαρντίνα. Επέλεξε ένα κομμάτι σε γήινη απόχρωση και φόρεσέ το με όλα σου τα ρούχα αφού θα δεις πόσο εύκολα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Για να δεις όλες τις επιλογές από τις κομψές καμπαρντίνες κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία.

Read More

And More