Πες μου που θα πας διακοπές… να σου πω τι να βάλεις στη βαλίτσα σου!

Δεν είναι μόνο να έχεις ενημερωθεί σωστά ούτε να έχεις κάνει έξυπνες οικονομικές και μοδάτες αγορές. Είναι ακόμη δύο βασικά κριτήρια που καθορίζουν την στιλιστική σου επιλογή ως ορθή -ο τόπος και ο χρόνος.

Ένα φόρεμα μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακό και να ταυτίζεται απόλυτα με τις τάσεις της εποχής αλλά αν φορεθεί σε ένα νησί όπου επικρατεί η χαλαρότητα θα καταλήξει να δημιουργεί ένα γραφικό αποτέλεσμα.

Η Σοφία Σούζα, fashion editor του TLIFE που γνωρίζει πολύ καλά τις τάσεις της μόδας αλλά και τις τιμές της αγοράς αυτή τη φορά σου προτείνει ρούχα, αξεσουάρ και σύνολα με βασικό κριτήριο τον καλοκαιρινό σου προορισμό. Που θα πας; Σε ένα χαλαρό νησί ή κάπου κοσμικά; Έχουμε φροντίσει για όλα.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλα τα look!


Aν φέτος έχεις διάθεση για πιο εναλλακτικές διακοπές και προορισμός σου είναι η Αμοργός ή νησιά ανάλογου τύπου τότε επέλεξε σορτσάκια, αέρινα μακό, σανδάλια και μαγιό που θα δημιουργήσουν ένα πιο boho στιλ. Η Σοφία σου ξετρύπωσε όλα όσα θα ταιριάξουν απόλυτα στις φετινές σου διακοπές κι εσύ δεν έχεις από το να κάνεις “κλικ” στη φωτογραφία.


Η Μύκονος αν και ως νησί μπορεί να σου προσφέρει και πιο χαλαρές στιγμές εμείς παίρνουμε την πιο glamorous επιλογή – αυτή που σου έρχεται πρώτη στο μυαλό – και σου λέμε ναι φόρεσε εντυπωσιακά καπέλα, γυαλιά ηλίου κοκάλινα, μαγιό με sexy κοψίματα και ρούχα που θα επέλεγες και σε βραδινή σου έξοδο στην πόλη. For cosmic girls, only!


Αν είσαι από εκείνες που θέλουν να αποδράσουν σε έναν προορισμό πιο κοντά στην πόλη χωρίς να γίνονται ούτε υπερβολές αλλά ούτε και να βρίσκεσαι κάπου απομονωμένη τότε το στιλ τους μπορεί να έχει από όλα. Δηλαδή χαλαρά casual φορέματα αλλά και εντυπωσιακά καπέλα και παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες. Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με άποψη!

Read More

And More