Ψώνισε έξυπνα χωρίς να ανατινάξεις το πορτοφόλι σου! Total look με 50, 100 και 150 ευρώ!

Η επιτυχία του shopping κρίνεται πάντα στο καλό ρεπορτάζ αγοράς. Με λίγα λόγια πριν ανοίξεις το πορτοφόλι σου και πληρώσεις για να αποκτήσεις κάτι που σου γυάλισε φρόντισε να έχεις λειτουργήσει έξυπνα. Πρώτον να έχεις κάνει μια μεγάλη βόλτα ώστε να δεις τι κυκλοφορεί εκεί έξω, δεύτερον να έχεις αποφασίσει το στιλ που θέλεις να υιοθετήσεις φέτος και τρίτον να έχεις υπολογίσει τα χρήματα που διαθέτεις.

Κι επειδή για σένα και για μένα είναι αδύνατο να γνωρίζεις εκεί έξω, για άλλη μια φορά επιστρατεύσαμε την εμπειρία της Σοφίας Σούζα, της fashion editor. Η δουλειά της την αναγκάζει να βρίσκεται συνεχώς εκεί έξω στα μαγαζιά και να βλέπει τι έχει παρουσιάσει για την κάθε σεζόν η κάθε εταιρία.

Έτσι αν τη ρωτήσεις που θα βρω “αυτό” θα σου απαντήσει αμέσως. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν η αποστολή της ήταν να σε ντύσει -ολόκληρη- με 50, 100 και 150 ευρώ! Δεν δυσκολεύτηκε.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

/
H Σοφία σου προτείνει σύνολα που δεν ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Κι όμως, αν γνωρίζεις σε ποια καταστήματα να απευθυνθείς θα τα καταφέρεις να αποκτήσεις ένα ολόκληρο outfit. Όταν πρόκειται για τέτοια ποσά, μπορείς να πειραματιστείς, να αγοράσεις κάτι πιο trendy -δηλαδή κάτι εφήμερο που του χρόνου ενδεχομένως να μην υπάρχει στις τάσεις.

/
Το στιλ -το έχουμε ξαναπεί- δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα συνδυασμών, είναι θέμα ευελιξίας, φαντασίας… Μπορείς λοιπόν με 100 ευρώ να κάνεις εμφανίσεις που πραγματικά θα τραβήξουν τα βλέμματα. Ακόμα κι αν πρόκειται για βραδινές εξόδους.

/
Μια έξυπνη κίνηση είναι να αγοράζεις “ολόκληρα” κομμάτια. Τι εννοώ; Όχι φούστα-μπλούζα, αλλά φόρεμα, ολόσωμη φόρμα. Έτσι μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα από το μπάτζετ σου σε ένα κομμάτι, άρα η ποιότητά του να είναι καλή και τα υπόλοιπα να τα επενδύσεις στα αξεσουάρ.

Read More

And More