Έλλη Κοκκίνου: Τι φόρεσε στη μεγάλη συναυλία του Φοίβου!

Το γήπεδο κατάμεστο η διάθεση στα ύψη και η συναυλία του Φοίβου που πραγματοποιήθηκε είναι αναμφισβήτητα το γεγονός της σεζόν. Ως κορίτσι όμως δεν θα μπορούσα να μην σου καλύψω αυτή την γαργαλιστική περιέργεια του τι μπορεί να φόρεσαν οι αγαπημένες μας φίλές on stage.

Η Έλλη Κοκκίνου με ανανεωμένο hair look που μας άρεσε πολύ – so Kate Moss – έκανε δύο εμφανίσεις με πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς.


H σχεδιάστρια μόδας Maria Patelis δημιούργησε ένα φόρεμα ειδικά για εκείνη με σκισίματα που αποκάλυπτε τα εντυπωσιακά πόδια της Έλλης κι έδινε έντονη κίνηση. Από μέσα φόρεσε ένα κορμάκι σε απόχρωση του μωβ και ολοκλήρωσε το σύνολο δίνοντας φως με χρυσή αλυσίδα. Το colour blocking αποθέωσε η επιλογή λεοπάρ animal print στα μποτάκια Steve Madden.


H δεύτερη εμφάνιση πιο ροκ κι ας την πάρω από κάτω προς τα πάνω..Μαύρο παντελόνι Helmut Lang που το συνδύασε με leather biker jacket και γιλέκο όλο στρας Maria Patelis, boots Giuseppe Zanotti, ζώνη Zara, κολιέ Zilly boutique και βραχιόλι Brahma Crafts. So stylish!

Read More

And More